Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Φεύγει μόνιμα από την Ελλάδα ο Γιώργος Τράγκας!

Τι συμβαίνει;

25 Ιουνίου 2019 14:58
Φεύγει μόνιμα από την Ελλάδα ο Γιώργος Τράγκας!

Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Τράγκα; Ο έμπειρος δημοσιογράφος και εκδότης είναι γνωστό πως έχει σπίτι εκτός Ελλάδος και μάλιστα στην Γαλλία της Νίκαιας!

Αρκετές μέρες μέσα στον χρόνο ο Γιώργος Τράγκας, μαζί με την κούκλα σύζυγό του, αποδρούν από την Ελλάδα και βρίσκουν καταφύγιο στην γαλλική ριβιέρα! Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το τελευταίο διάστημα οι επισκέψεις του Γιώργου Τράγκα είναι πιο συχνές από ποτέ, ενώ φήμες θέλουν τον έμπειρο δημοσιογράφο, μετά από 2-3 χρόνια να εγκαταλείπει κάθε δραστηριότητά του στην Ελλάδα και να μένει μόνιμα στο εξωτερικό!

Φεύγει από την Ελλάδα ο Γιώργος Τράγκας!

Βλέπε τα χρόνια περνούν και ο Γιώργος Τράγκας έχει πάρει απόφαση πως ο δημοσιογραφικός του κύκλος σιγά σιγά "κλείνει" και θέλει να δώσει λίγο περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του και στον εαυτό του!

Τραγικές ώρες για τον Γιώργο Τράγκα!

Ποιες οι τραγικές ώρες για τον Γιώργο Τράγκα;

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Γιώργος Τράγκας, μίλησε για τις δύο εγχειρήσεις που έκανε στα μάτια λόγω οπίσθιου πυρηνικού καταρράκτη.

Ο Γιώργος Τράγκας, είπε χαρακτηριστικά: «Αυξήθηκε σε σημείο να μη βλέπω καθόλου. Έπαθα πανικό. Δεν μπορούσα να δω δίπλα μου τη γυναίκα μου, ούτε ντυμένη, ούτε γυμνή…

Όταν έπεφτε το σκοτάδι, άνοιγε η κόρη. Έτσι συμβαίνει με τον καταρράκτη. Θυμάμαι ότι έβγαινα σαν τις νυχτερίδες.

Από το στρες της δουλειάς, αλλά και την πικρία μου από ένα μεγάλο κακό που έκανε ο δόλιος Γιώργος Παπανδρέου εναντίον της οικογένειάς μου, επιδεινώθηκε ο καταρράκτης και έπαθα τύφλωση. Ήμουν χάλια το καλοκαίρι του 2012» και πρόσθεσε:

«Δεν έβλεπα. Στην τηλεόραση φορούσα γυαλιά, τα οποία όμως δεν πρόσφεραν τίποτα στην ουσία. Έτσι κατέφυγα στο ιατρείο του Σπ.Γ. τη Γλυφάδα.

Τον ρώτησα «Θα δω;» και μου απάντησε «Έχεις καταρράκτη. Θα το διορθώσω».

Μου έβαλε τζάμι να βλέπω μακριά, αποκαταστάθηκε η όρασή μου και βλέπω πάλι. Το διαβήτη πρέπει να τον προσέχει κανείς αν θέλει να κάνει έρωτα, να συμμετάσχει το καλοκαίρι στις χαρές της θάλασσας»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share