Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γίνεται μητέρα η Μαρία Μπεκατώρου; Η μεγάλη απόφαση!

Η μεγάλη μάχη!

25 Ιουνίου 2019 09:51
Γίνεται μητέρα η Μαρία Μπεκατώρου; Η μεγάλη απόφαση!

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι ίσως και η πιο αγαπημένη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης και αυτό το έχει κερδίσει με την αξία της!

Ωστόσο το γεγονός πως παλεύει να αποκτήσει παιδί και δεν τα έχει καταφέρει είναι κάτι που έχει στεναχωρήσει πολλούς! Θα έπαιρνε όμως την απόφαση να γίνει μητέρα μέσω υιοθεσίας; Τι λέει η ίδια για τον μεγάλο της αγώνα; Επιτέλους: Το θαύμα έγινε! Τρισευτυχισμένη η Μαρία Μπεκατώρου!

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω:

Πόσα χρόνια είσαι με τον σύζυγό σου Αντώνη Αλεβιζόπουλο; Τι είναι αυτό που κρατά ζωντανό το πάθος σας;

Είμαστε μαζί 20 χρόνια, oύτε κι εγώ το πιστεύω! Είναι πολλά τα χρόνια, είναι υπέροχα χρόνια και ευχαριστώ τον Θεό που είμαστε μαζί. Αγαπιόμαστε αληθινά. Οταν αγαπάς αληθινά τα πάντα είναι πιο εύκολα. Οταν αγαπάς, κάνεις τα πάντα για να είστε χαρούμενοι και οι δύο. Απλά πράγματα.

Έχετε περάσει κρίση στη σχέση σας; Πώς καταφέρατε να την ξεπεράσετε;

Όχι, κρίση δεν θα το έλεγα. Μάλλον έχουμε περάσει περιόδους ελεγχόμενης... γκρίνιας, για να το πω πιο επιστημονικά. Να τσακωθούμε και να μη μιλάει ο ένας στον άλλον δεν έχει γίνει ποτέ. Όλα είναι θέμα καλής διάθεσης και φυσικά αληθινών συναισθημάτων. Αρκούν αυτά!

Υπάρχει ζήλια ανάμεσά σας;

Η ζήλια η φυσιολογική πρέπει να υπάρχει σε ένα ζευγάρι, είναι στο πλαίσιο μιας ωραίας σχέσης, χωρίς όμως υπερβολές. Η ζήλια ανανεώνει τον έρωτα. Αλλωστε, καλό είναι να υπάρχει ισορροπία. Δεν ήμουν ποτέ υπέρ ακραίων συμπεριφορών και έτσι ακριβώς είναι και ο Αντώνης.

Έχεις εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία σου να μεγαλώσετε την οικογένειά σας και να αποκτήσετε ένα παιδί. Μίλησέ μας γι’ αυτό.

Νομίζω ότι τα έχω πει όλα. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Θα θέλαμε. Αν δεν γίνει, έχουμε ο ένας τον άλλον. Η ζωή συνεχίζεται.

Έχεις σκεφτεί την πιθανότητα της υιοθεσίας;

Προς το παρόν, δεν το έχω σκεφτεί. Είμαι σε μια φάση που απλά προσπαθώ να ηρεμήσω και να μη σκέφτομαι κάτι παραπάνω. Όλα θέλουν ηρεμία και λογική αντιμετώπιση. Αυτό πλέον το έχω καταλάβει πολύ καλά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share