Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σάκης Τανιμανίδης: Ο λόγος που έκανε τον πατέρα του να λυγίσει μπροστά σε όλους!

Συγκινημένοι οι γονείς του Σάκη!

24 Ιουνίου 2019 20:29
Σάκης Τανιμανίδης: Ο λόγος που έκανε τον πατέρα του να λυγίσει μπροστά σε όλους!

Συγκινημένοι ήταν οι γονείς του Σάκη Τανιμανίδη. Μάλιστα, ο πατέρας του "λύγισε" όταν τον είδει μπροστά του μετά από έξι μήνες.

Χάρηκαν πολύ που τον είδαν μετά από τόσο καιρό.
Ο παρουσιαστής γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο, αφού τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και πλέον είναι με την οικογένεια του. Την Κυριακή είναι ο μεγάλο τελικός του Survivor και μέχρι τότε ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα απολαμβάνουν στιγμές ξεκούρασης.

Μετά από την άφιξή τους στην Ελλάδα, το ζευγάρι πήγε κατευθείαν για τη Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας του ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος, μόλις είδε το γιο του και δάκρυσε όταν τον αγκάλιασε μετά από τόσο καιρό.


Γιώργος Αγγελόπουλος: Πότε έκανε unfollow τον Σάκη Τανιμανίδη; Όλη η αλήθεια!

Σάλος ξέσπασε με το unfollow του Γιώργου Αγγελόπουλου στον Σάκη Τανιμανίδη στο instagram, με τον νικητή του Survivor να αποκαλύπτει πότε τον διέγραψε!

Αυτό το γεγονός είχε προκαλέσει μεγάλη εντύπωση σε όλους!

Στην εκπομπή του OPEN «Έλα Χαμογέλα» μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το αν θα επέστρεφε στο Survivor και φυσικά για το τι έχει συμβεί με τον Σάκη Τανιμανίδη!

Ο Ντάνος είπε: «Αν γίνει το All Star Survivor, αν μπορώ να πάω λόγω υποχρεώσεων και αν μου γίνει η πρόταση, θα το σκεφτώ.

Μου έγινε μια πρόταση φέτος για το Survivor, αλλά δεν την εξέτασα περαιτέρω γιατί δεν μπορούσα λόγω σύμβασης που είχα με τη σειρά.

Έχω κάνει unfollow τον Σάκη Τανιμανίδη εδώ και πολύ καιρό. Τι θες να πεις, ότι δεν είμαστε φίλοι; Όποιος ακολουθεί κάποιον δεν σημαίνει πως είναι και φίλοι ή όποιος δεν ακολουθεί κάποιον δεν σημαίνει πως δεν είναι φίλοι. Γύρω μας γίνονται πολύ πιο σημαντικά πράγματα από το αν έκανα unfollow κάποιον».

Γιώργος Αγγελόπουλος Σάκης Τανιμανίδης : Δεν μιλιούνται - Το παρασκήνιο από τον τσακωμό!

Στα μαχαίρια, όπως φαίνεται, βρίσκονται ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Σάκης Τανιμανίδης! Ποιο είναι το παρασκήνιο του τσακωμού τους και τι έγινε;

Αρχικά, οι δυο τους έγιναν πολύ καλοί φίλοι μετά την λήξει του Survivor, όπου ο Ντάνος βγήκε νικητής!
Μάλιστα, τον Σεπτέμβριο του 2018 ο παρουσιαστής τον είχε καλέσει και τον γάμο του! Τώρα όμως τι συνέβη;

Η είδηση είναι πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε unfollow τον Σάκη Τανιμανίδη στο instagram!

Συγκεκριμένα, αυτό έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αφού σοκαρίστηκε είπε:

«Στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη ήμασταν όλοι παρέα τον Σεπτέμβριο. Μετά τον γάμο μάλλον έγινε το unfollow. Τον Σεπτέμβρη που ήταν ο γάμος ήμασταν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share