Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παντρεύτηκε ο Σελίμ του MasterChef!

Ποιοι παίκτες βρέθηκαν στον γάμο του;

24 Ιουνίου 2019 12:50
Παντρεύτηκε ο Σελίμ του MasterChef!

Επισημοποίησε την σχέση του ο Σελίμ Σελτζούκ, ο παίκτης του MasterChef 2, στο Δημαρχείο της Καισαριανής το απόγευμα της Κυριακής 23 Ιουνίου.

Ο Τούρκος μάγειρας που ξεχώρισε στο μαγειρικό reality αποφάσισε να παντρευτεί την αγαπημένη του Βάσω. Πριν από έναν χρόνο, με αφορμή την αποχώρησή του από το παιχνίδι έλεγε για την γυναίκα του: «Είμαι μόνος μου στην Ελλάδα. Έχω μια κοπελιά. Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε. Είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο. Τώρα ζηλεύει πιο πολύ». Τότε μάλιστα είχε αναρτήσει μια φωτογραφία του μαζί της, γράφοντας: «Η γυναίκα της ζωής μου».


Οπως ήταν φυσικό, καλεσμένοι στον γάμο του Σελίμ βρέθηκαν πολλοί συμπαίκτες του από το MasterChef, όπως ο Χρήστος Γλωσσίδης, ο Σάββας Λυχανίδης, ο Δημήτρης Τσίκιλης, ο Αργύρης Αγλαμίσης, αλλά και ο φετινός νικητής Μανώλης Σαρρής.

Οπως φαίνεται, εκτός από τους παίκτες, καλεσμένος στον γάμο ήταν και ο κριτής Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Γνωρίζουμε βέβαια καλά πως ο Σελίμ διατηρεί καλές σχέσεις και με τους τρεις κριτές, κάτι που φάνηκε από το γεγονός πως και οι τρεις βρέθηκαν στο μαγαζί του το τελευταίο διάστημα.



MasterChef : Ζει την ευτυχία αγαπημένος παίκτης - Παντρεύεται σήμερα!

Χαρμόσυνα νέα! Αγαπημένος παίκτης του Master Chef παντρεύεται σήμερα!

Ο γάμος θα γίνει στο Δημαρχείο της Καισαριανής και όλοι οι συμπαίκτες του τού στέλνουν τις καλύτερες ευχές τους για βίον ανθόσπαρτον.


Πρόκειται για τον Σελίμ Σελτζούκ όπου παντρεύεται την αγαπημένη του Βάσω.

Ο Καλύμνιος Παντελής ανέβασε ένα βιντεάκι να του τραγουδάει το παραδοσιακό «Σήμερα γάμος γίνεται» και να του εύχεται τα καλύτερα για τον γάμο του.

Το ίδιο έκανε και η Μαρία Τσαπράνη που απολαύσαμε στο φετινό MasterChef!

Το μελλόνυμφο ζευγάρι παντρεύεται μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης και μάλιστα ο γαμπρός έχει επιλέξει το γαμπριάτικο κουστούμι να το φτιάξει ο Νίκος Αποστολόπουλος.



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share