Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019

Νίκος Χατζηνικολάου: Το ανεύρισμα στον εγκέφαλο και οι κρίσιμες ώρες για την ζωή του!

Θρίλερ για τον Νίκο Χατζηνικολάου!

24 Ιουνίου 2019 11:08
Νίκος Χατζηνικολάου: Το ανεύρισμα στον εγκέφαλο και οι κρίσιμες ώρες για την ζωή του!

Πολύ δύσκολες στιγμές και μάχες για την ζωή του έχει δώσει στο παρελθόν ο κορυφαίος Έλληνας δημοσιογράφος, Νίκος Χατζηνικολάου!

Ο έμπειρος δημοσιογράφος είχε μιλήσει πρόσφατα για την περιπέτεια της υγείας του και είχε αποκαλύψει πως έφτασε μια ανάσα από τον θάνατο καθώς είχε ανεύρισμα στον εγκέφαλο! Μάλιστα το χειρουργείο αυτό είχε κρατήσει επτά ολόκληρες ώρες και έτυχε και την μέρα που έβγαινε για πρώτη φορά η εφημερίδα!

Ωστόσο η περιπέτεια υγείας αυτή δεν ήταν η μοναδική αφού ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει καταφέρει να βγει νικητής και με τον καρκίνο! Όπως αποκάλυψε ο ίδιος το πρώτο κρίσιμο χειρουργείο που είχε κάνει ήταν για να αποβάλει ένα καρκινάκι που είχε βρεθεί στον θυροειδή του! Όντως; Πασίγνωστη Ελληνίδα είναι η πεθερά του Νίκου Χατζηνικολάου!

 Νίκος Χατζηνικολάου: Το ανεύρισμα στον εγκέφαλο και οι κρίσιμες ώρες για την ζωή του!

«Το πρώτο και το δεύτερο χειρουργείο -γιατί έκανα τέσσερα στη σειρά- ήταν πολύ σοβαρά χειρουργεία. Το πρώτο ήταν ένα καρκινάκι στο θυρεοειδή που το πετάξαμε, έφυγε πριν από τέσσερα χρόνια. Το δεύτερο ήταν ένα μεγάλο ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Ένα χειρουργείο επτά ωρών που «κάθισε» την ημέρα που έβγαινε η εφημερίδα. Ευτυχώς πέτυχε», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά!

Λαμπερός γάμος για τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Σε λαμπερό γάμο βρέθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1 την Κυριακή (16/6) βρέθηκε καλεσμένος στον γάμο της χρονιάς.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χατζηνικολάου μαζί με τη σύζυγό του, Κρίστυ Τσολακάκη βρέθηκαν στο Λυκαβηττό για να παρευρεθούν στο γάμο της Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια, αφού με την Τζένη Μπαλατσινού αλλά και τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Κωστόπουλο τους συνδέει η κουμπαριά.

Δείτε την φωτογραφία:

undefined

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share