Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

Ευχάριστη τοποθέτηση της Μαρίας Μπεκατώρου: Ανακοίνωσε την απόλυτη ευτυχία μέσω Instagram!

Η γλυκιά ανακοίνωση!

24 Ιουνίου 2019 10:29
Ευχάριστη τοποθέτηση της Μαρίας Μπεκατώρου: Ανακοίνωσε την απόλυτη ευτυχία μέσω Instagram!

Την ευτυχία της για τον καθαρισμό παραλιών ανά την Ελλάδα ανακοίνωσε μέσω Instagram η Μαρία Μπεκατώρου με ένα δημόσιο μήνυμα!

Η παρουσιάστρια είναι γνωστή για το έργο της και με την βοήθεια της Coca Cola κατάφερε να φέρει σε πέρας ένα πολύ δύσκολο έργο!

Μάλιστα η ίδια δημοσίευσε και σχετική φωτογραφία με την παρακάτω ανακοίνωση: Πάντα με χαροποιούν οι πρωτοβουλίες καθαρισμού που γίνονται κατά καιρούς σε παραλίες ανα την Ελλάδα, αλλά όταν μαθαίνω ότι τέτοιες ενέργειες πραγματοποιούνται στον τόπο μου και την αγαπημένη μου παραλία, η χαρά είναι διπλή! Παρεα με την Coca-Cola την Κυριακή 09/06 καθαρίσαμε τη παραλία του Μυρτου της Κεφαλονιάς στο πλαίσιο του προγράμματος Zero Waste Future με στόχο έναν κόσμο μηδενικών απορριμμάτων και στις παραλίες! Και ο Μυρτος ηταν μόνο η αρχή MyrtosCleanup#ZeroWasteFuture @cocacolagreece

View this post on Instagram

Πάντα με χαροποιούν οι πρωτοβουλίες καθαρισμού που γίνονται κατά καιρούς σε παραλίες ανα την Ελλάδα, αλλά όταν μαθαίνω ότι τέτοιες ενέργειες πραγματοποιούνται στον τόπο μου και την αγαπημένη μου παραλία, η χαρά είναι διπλή! Παρεα με την Coca-Cola την Κυριακή 09/06 καθαρίσαμε τη παραλία του Μυρτου της Κεφαλονιάς στο πλαίσιο του προγράμματος Zero Waste Future με στόχο έναν κόσμο μηδενικών απορριμμάτων και στις παραλίες! Και ο Μυρτος ηταν μόνο η αρχή 😉#MyrtosCleanup#ZeroWasteFuture @cocacolagreece

A post shared by @ mariampekatwrou on

Σοκ για την Μαρία Μπεκατώρου: Κινδυνεύει να χάσει ότι πιο πολύτιμο έχει!

Το διαμέρισμα των 163 τ.μ. στον Χολαργό που κληρονόμησε από τον πατέρα της, έγινε η αιτία για τη γνωστή παρουσιάστρια να προσφύγει στα αστικά δικαστήρια.

Σύμφωνα με την Espresso, η Μαρία Μπεκατώρου και η μητέρα της κατέθεσαν αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας για να αρθεί η υποθήκη του διαμερίσματος του τρίτου ορόφου, καθώς, όπως υποστηρίζουν, το χρέος προς την τράπεζα για το επίμαχο ακίνητο έχει εξοφληθεί.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, το σπίτι αγοράστηκε από τους γονείς της παρουσιάστριας το 1992 με προσημείωση υποθήκης 21,500,000 δραχμών και συμπληρωματική ύψους 8,000,000 το 1995. Το 2007 ο πατέρας της παρουσιάστριας μεταβίβασε με συμβόλαιο γονικής παροχής το ποσοστό του στην κόρη του.

Ευχάριστη τοποθέτηση της Μαρίας Μπεκατώρου: Ανακοίνωσε την απόλυτη ευτυχία μέσω Instagram!

Ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα της, στις 17 Νοεμβρίου 2014, η Μαρία και η μητέρα της αναγκάστηκαν να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, καθώς, όπως υποστηρίζουν στην αγωγή που κατέθεσαν, ενώ είχαν εξοφληθεί οι οφειλές τους προς το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, η τράπεζα αρνούνταν να άρει τις υποθήκες.
Σύμφωνα με την Espresso, χθες είχε προσδιοριστεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο η συζήτηση της επίμαχης αγωγής, ωστόσο ούτε η παρουσιάστρια με τη μητέρα της ούτε και το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα παρέστησαν στο δικαστήριο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share