Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έκτακτη τοποθέτηση της Σίας Κοσιώνη: Ο νέος ερχομός στην ζωή της!

Το ανακοίνωσε!

24 Ιουνίου 2019 09:22
Έκτακτη τοποθέτηση της Σίας Κοσιώνη: Ο νέος ερχομός στην ζωή της!

Μια άκρως όμορφη στιγμή απαθανάτισε χτες η Σία Κοσιώνη και την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ πόσταρε μια φωτογραφία με ένα σπουργίτι με την Σία Κοσιώνη να το ταΐζει, τονίζοντας πως έγιναν φίλοι!

"Ψιχουλάκι το ψιχουλάκι γίναμε φίλοι! #bird #birds #blackduck #summer #summerinthecity #athens #greece", ανέφερε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη!

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

Εφιάλτης για την Σία Κοσιώνη: Οι δύσκολες ώρες μετά την απόλυτη ευτυχία!

Μπορεί η Σία Κοσιώνη να βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, ωστόσο μόνο εύκολο δεν έχει περάσει όλη αυτή την περίοδο!

Τα επαγγελματικά της Σίας Κοσιώνη πάνε από το καλό στο καλύτερο, μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ και τα αυξημένα νούμερα τηλεθέασης, ενώ και στα προσωπικά της είναι τρισευτυχισμένη με την εκλογή του άνδρα της, Κώστα Μπακογιάννη, σε Δήμαρχο Αθηναίων αλλά και με τον μονάκριβο γιο της!

Ωστόσο οι εκλογές που έκατσαν μέσα στο καλοκαίρι προβληματίζουν την Σία Κοσιώνη, καθώς οι διακοπές της θα πάνε πιο πίσω με αποτέλεσμα μια αρκετά κουραστική και απαιτητική σεζόν να παίρνει παράταση! Παρόλα αυτά η Σία Κοσιώνη έχει αποδείξει πως είναι μια γυναίκα που εκτός από την οικογένειά της λατρεύει και την δουλειά της και έχει βάλει το κεφάλι κάτω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εν όψει των Εθνικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου!

Δημόσια απειλή για την Σία Κοσιώνη!

Μια παρουσιάστρια απειλεί την Σία Κοσιώνη, αφού την πιστεύουν πολύ και θεωρούν ότι ακολουθεί τα βήματά της, με την ίδια πειθαρχία και αφοσίωση.

Η ίδια μάλιστα, ανανέωσε πρόσφατα και η ανακοίνωση θα σκάσει εντός ολίγων ημερών. Αυτή δεν είναι άλλη από την Εύα Αντωνοπούλου, η οποία παρουσιάζει με επιτυχία το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του καναλιού του ΣΚΑΙ!.

Το νέο της συμβόλαιο θα έχει ισχύ για δυο ακόμη χρόνια αλλά θα αφορά ξανά το μεσημεριανό δελτίο! Η Σία Κοσιώνη, η οποία είχαμε αναφερθεί ότι και εκείνη έχει ανανεώσει, θα συνεχίζει να παρουσιάζει το βραδινό δελτίο του σταθμού όπως κάνει τα τελευταία περίπου 10 χρόνια.

Η Εύα Αντωνοπούλου έχει ιδιαίτερα ανοδική πορεία και είναι ένα πολύ γερό χαρτί, τόσο που την συγκρίνουν με τη Σία, στα πρώτα βήματά της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share