Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Θυμάστε τον Φραν της Ρούλας Βροχοπούλου; Έγινε μοντέλο στο εξωτερικό! (video)

Δείτε πως είναι σήμερα!

23 Ιουνίου 2019 16:28
Απίστευτο:  Θυμάστε τον Φραν της Ρούλας Βροχοπούλου;  Έγινε μοντέλο στο εξωτερικό! (video)

Θυμάστε τον Φραν, τον νεαρό που είχε ερωτευτεί τρελά η Ρούλα Βροχοπούλου; Δείτε πως είναι σήμερα και δεν θα τον αναγνωρίσετε.

Το «δράμα» της παίκτριας του «The Wall» στον ANT1 το έζησε μαζί της και όλη η Ελλάδα, αφού είναι γίνει...μαϊντανός στις μεσημεριανές εκπομπές των 00s.


Η Ρούλα Βροχοπούλου παντρεύτηκε τον νεότερό από εκείνη σε ηλικία, Φραν, όμως λίγο καιρό μετά αυτός την εγκατέλειψε. Εκείνη τότε τρελάθηκε, φτάνοντας σε σημείο να κλαίει και να ουρλιάζει στις εκπομπές, ζητώντας του να γυρίσει. Ωστόσο, εκείνος δεν της απάντησε ποτέ και γύρισε στην Ελλάδα.

Από τότε ασχολήθηκε με τα τοπικά μίντια και άλλαξε την εμφάνισή του πολύ, αφού έκοψε τις μακριές μπούκλες. Μάλιστα έχει παίξει σε μερικές διαφημίσεις.

Πηγή: youweekly.gr

Θυμάστε την Λίλα από το «Άκρως Οικογενειακών»; Δείτε την απίστευτη αλλαγή της!

Σίγουρα θα θυμάστε την Λίλα από το «Άκρως Οικογενειακών» που σάρωνε σε τηλεθέαση στον ΑΝΤ1! Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα και θα πάθετε πλάκα.....

Την Ιφιγένεια Καλούτσα τη γνωρίσαμε ως Λίλα Θεοτοκάτου μέσα από την πρώτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άκρως Οικογενειακόν».


Πλέον η ίδια, έχει μεγαλώσει αρκετά με το προσωπάκι της στην εφηβεία να έχει αλλάξει πολύ, από τότε που την βλέπαμε στους δέκτες μας ως κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη! Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν εδώ και καιρό λήψεις της από το 2011 και το 2013, με την ίδια σήμερα να είναι μία τελείως διαφορετική κοπέλα.

Δείτε την:

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share