Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μαύρο καλοκαίρι για την Σίσσυ Χρηστίδου: Θρίλερ με τα παιδιά της!

Παλεύει να σταθεί στα πόδια της!

23 Ιουνίου 2019 11:36
Μαύρο καλοκαίρι για την Σίσσυ Χρηστίδου: Θρίλερ με τα παιδιά της!

Πικρό καλοκαίρι και μεγάλη μελαγχολία περνάει η Σίσσυ Χρηστίδου.... Όλο το ρεπορτάζ με το τι συμβαίνει με τα παιδιά της!

Η παρουσιάστρια, παλεύει να σταθεί στα πόδια της μετά τον χωρισμό από τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Η Σίσσυ είναι άψογη επαγγελματίας και μπορεί on camera να δείχνει χαμογελαστή, όμως στα διαλείμματα βυθίζεται στις σκέψεις της!


Η μεγάλη μελαγχολία της δεν περνάει απαρατήρητη από κανέναν ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η Σίσσυ Χρηστίδου πρόσφατα εθεάθη σε μεγάλο εμπορικό κέντρο σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση! «Χαμογελούσε σε όσους την πλησίαζαν και μίλαγε πολύ ευγενικά, αλλά ήταν χαμένη στον κόσμο της..» μας είπε άτομο που βρέθηκε στον ίδιο χώρο!

Μάλιστα πηγή από το περιβάλλον της παρουσιάστριας μας τόνισε ότι η Σίσσυ τρέμει για την στιγμή που θα πρέπει να αποχωριστεί τα παιδιά της, αφού ο νόμος ορίζει πως πρέπει να περάσουν και χρόνο με τον πατέρα τους, τώρα το καλοκαίρι. «Προσπαθούν πολύ να βρουν μια χρυσή τομή και να έχουν άψογες σχέσεις για χάρη των παιδιών αλλά η Σίσσυ ζορίζεται πολύ» ανέφερε η ίδια πηγή. Εμείς ευχόμαστε στην πάντα λαμπερή Σίσσυ να βρει ξανά το χαμόγελό της....

Σάλος με την Σίσσυ Χρηστίδου!

Σάλος με την αγαπημένη παρουσιάστρια, Σίσσυ Χρηστίδου; Η φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις!

Η παρουσιάστρια του "Έλα Χαμογέλα", πριν λίγες ημέρες, εντελώς ακομπλεξάριστη, πόζαρε με μαγιό, θέλοντας να δώσει το μήνυμά της για την ομορφιά του καθενός. Όμως, ποιος να περίμενε την τροπή που θα έπαιρνε μια απλή φωτογραφία;

Στην φωτογραφία, όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, δεν υπάρχει το ένα δάχτυλο της παρουσιάστριας. Έτσι μόλις το αντιλήφθηκαν οι χρήστες του instagram, έτρεξαν να σχολιάσουν ότι η παρουσιάστρια έκανε κακό photoshop!

Ωστόσο η αλήθεια βρίσκεται αλλού.Όπως είναι λογικό, η Σίσσυ Χρηστίδου έπρεπε να πιαστεί από κάπου με αποτέλεσμα να κρυφτεί το ένα δάχτυλό της. Η ίδια μάλιστα, έδωσε τις δικές της απαντήσεις για όλο αυτό που δημιουργήθηκε! Δείτε τις αναρτήσεις:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

 
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share