Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Βαρύ πένθος για την Μαρία Μπεκατώρου: Οι δύσκολες στιγμές!

Η εξομολόγηση που συγκινεί!

23 Ιουνίου 2019 10:48
Βαρύ πένθος για την Μαρία Μπεκατώρου: Οι δύσκολες στιγμές!

Για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, βιώνοντας ένα μεγάλο πένθος, μίλησε πρόσφατα η Μαρία Μπεκατώρου!

Η χαμογελαστή παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης πέρασε «μαύρες» μέρες και βίωσε δύσκολες καταστάσεις.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τον χαμό του πατέρα της και πώς αντιμετώπισε αυτή τη δύσκολη περίοδο.
Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν ο θάνατος του μπαμπά μου. Ήταν κάτι που άλλαξε τη ζωή μου. Η αρρώστια του κράτησε δύο χρόνια. Αρρώστησε το 2011 και πέθανε το 2013. Όταν μου είπε ο γιατρός ότι ο πατέρας μου έχει 6 μήνες ζωής, ενώ μια εβδομάδα πριν κανονίζαμε τις διακοπές μας στην Κεφαλονιά, ήταν ένα τεράστιο σοκ. Ειδικά όταν αυτός ο άνθρωπος είναι κάποιος που δεν μπορούσα να φανταστώ στη ζωή μου χωρίς αυτόν. Το χειρότερο για εμένα ήταν ότι δεν θα μπορούσα να ξαναπώ τη λέξη «μπαμπά».

Αυτούς τους έξι μήνες πώς τους εκμεταλλεύτηκες;

Του τα είπα όλα και με το παραπάνω. Ευτυχώς, ενώ μας είπαν για έξι μήνες, έζησε δυο χρόνια με πολύ καλή ποιότητα ζωής και χωρίς χημειοθεραπείες. Ο πρώτος χρόνος ήταν μέσα στην αισιοδοξία γιατί πιστεύαμε ότι θα ζήσει. Όταν άρχισε η κάτω βόλτα τα πράγματα ήταν δύσκολα. Νομίζω πως εκείνη την περίοδο κοροϊδεύαμε ο ένας τον άλλον. Δηλαδή, εκείνος έκανε ότι δεν το ξέρει και εμείς κάναμε ότι δεν το ξέρουμε για να μην καταλάβει τίποτα. Τις τελευταίες μέρες του μου είπε: «Το ξέρω ότι θα φύγω». Κάποια στιγμή, φτάνεις κι εσύ ο ίδιος στο σημείο που παρακαλάς να φύγει. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο που ήταν όλο ζωντάνια, αφρατούλης,, που του τσιμπούσες το μάγουλο και τον φιλούσες, να είναι ξαφνικά τόσο μελαγχολικός και αδύναμος, παρακαλάς να φύγει.

Σοκ για την Μαρία Μπεκατώρου: Κινδυνεύει να χάσει ότι πιο πολύτιμο έχει!

Το διαμέρισμα των 163 τ.μ. στον Χολαργό που κληρονόμησε από τον πατέρα της, έγινε η αιτία για τη γνωστή παρουσιάστρια να προσφύγει στα αστικά δικαστήρια.


Σύμφωνα με την Espresso, η Μαρία Μπεκατώρου και η μητέρα της κατέθεσαν αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας για να αρθεί η υποθήκη του διαμερίσματος του τρίτου ορόφου, καθώς, όπως υποστηρίζουν, το χρέος προς την τράπεζα για το επίμαχο ακίνητο έχει εξοφληθεί.


Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, το σπίτι αγοράστηκε από τους γονείς της παρουσιάστριας το 1992 με προσημείωση υποθήκης 21,500,000 δραχμών και συμπληρωματική ύψους 8,000,000 το 1995. Το 2007 ο πατέρας της παρουσιάστριας μεταβίβασε με συμβόλαιο γονικής παροχής το ποσοστό του στην κόρη του.


Ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα της, στις 17 Νοεμβρίου 2014, η Μαρία και η μητέρα της αναγκάστηκαν να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, καθώς, όπως υποστηρίζουν στην αγωγή που κατέθεσαν, ενώ είχαν εξοφληθεί οι οφειλές τους προς το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, η τράπεζα αρνούνταν να άρει τις υποθήκες.
Σύμφωνα με την Espresso, χθες είχε προσδιοριστεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο η συζήτηση της επίμαχης αγωγής, ωστόσο ούτε η παρουσιάστρια με τη μητέρα της ούτε και το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα παρέστησαν στο δικαστήριο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share