Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βασιλιάς της τρίχας ο Νίκος Μουτσινάς: Αγνώριστος με μαλλιά ο παρουσιαστής!

Άλλος άνθρωπος!

20 Ιουνίου 2019 13:22
Βασιλιάς της τρίχας ο Νίκος Μουτσινάς: Αγνώριστος με μαλλιά ο παρουσιαστής!

Τον Νίκο Μουτσινά τον γνωρίσαμε χωρίς μαλλιά. Η εικόνα αυτή με το κεφάλι του… γλόμπο είναι ιδιαίτερα έντονη και απόλυτα συνδεδεμένη με εκείνον, σε τέτοιο βαθμό που δημιουργεί την αίσθηση ότι ήταν πάντα έτσι. Οτι πάντα είχε το κεφάλι του ξυρισμένο, ότι ποτέ δεν είχε μαλλιά. Την εικόνα αυτή «χάλασε» πρόσφατα η Σάσα Σταμάτη η οποία ανέσυρε από το προσωπικό της αρχείο και έδειξε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 φωτογραφίες του παρουσιαστή με μαλλιά!

Αφορμή στάθηκε μια ατάκα του παρουσιαστή στην εκπομπή που παρουσίαζε τότε στον Αlpha. Οταν συζητούσαν για τα όσα λέγονται για την Μεγάλη Παρασκευή, ο Νίκος Μουτσινάς είπε τα… μαλλιά του έπεσαν επειδή λούστηκε μια τέτοια ημέρα. Η ατάκα αναπαράχθηκε στην πρωινή εκπομπή όπου οι παρουσιαστές έκοψαν και έραψαν. Μεταξύ άλλων η Σάσα Σταμάτη, καθώς όπως είπε είχε αϋπνίες και είπε να ψάξει στο αρχείο της όπου βρήκε δύο φωτογραφίες του Νίκου Μουτσινά από την εποχή που είχε μαλλιά. «Κάποτε ο Μουτσινάς ήταν βασιλιάς της τρίχας…», είπε.

Ο Νίκος Μουτσινάς παρακολουθούσε την εκπομπή και έστειλε μήνυμα στην Φαίη Σκορδά, λέγοντας ότι θα κάνει μήνυση στην Σάσα… «Η Σταμάτη είναι γελοία, θα της κάνω μήνυση» έγραψε με το γνωστό του χιούμορ.

Νίκος Μουτσινάς: Παντρεύεται; Η σπόντα την ώρα της εκπομπής!

«Εγώ δεν έπρεπε να παντρευτώ;» δήλωσε ο Νίκου Μουτσινάς στο πλατό της εκπομπή του μετά την αποκάλυψη για το γάμο της Μαρίας Ηλιάκη.

Όπως έγινε γνωστό, η παρουσιάστρια παντρεύεται τον σύντροφό της.

Τον γάμο δεν γινόταν να μην σχολιάσει ο Νίκος Μουτσινάς με τον δικό του πάντα χιουμοριστικό τρόπο που μας έκανε να λιώσουμε στα γέλια.

«Τελικά ήταν αλήθεια… Η Μαρία Ηλιάκη παντρεύεται, θα την παντρέψει η Κατερίνα Καραβάτου! Εγώ δεν ξέρω πόσα μπορώ να αντέξω, τα χτυπήματα της μοίρας είναι αλύπητα… Ρε Μαράκι, τα ξέχασες όλα; Τα γέλια μας τους χορούς μας; Όλα; Εγώ δεν έπρεπε να παντρευτώ την Ηλιάκη;», είπε και στην συνέχεια της αφιέρωσε ένα τραγούδι και έπεσε στα πατώματα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share