Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγικοί μπελάδες για την Μαρία Μπεκατώρου!

Τι συνέβη;

20 Ιουνίου 2019 12:40
Τραγικοί μπελάδες για την Μαρία Μπεκατώρου!

Στα αστικά δικαστήρια προσέφυγε πριν από περίπου ένα χρόνο η Μαρία Μπεκατώρου για διαμέρισμα 163 τ.μ. στον Χολαργό που κληρονόμησε από τον πατέρα της καθώς, σύμφωνα με την Espresso μαζί με τη μητέρα της κατέθεσαν αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας προκειμένου να αρθεί η υποθήκη του διαμερίσματος του τρίτου ορόφου, καθώς, όπως υποστηρίζουν, το χρέος προς την τράπεζα για το επίμαχο ακίνητο έχει εξοφληθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, οι γονείς της Μαρίας Μπεκατώρου αγόρασαν το σπίτι το 1992 με προσημείωση υποθήκης 21.500.000 δραχμών και συμπληρωματική ύψους 8.000.000 το 1995. Το 2007 ο πατέρας της παρουσιάστριας μεταβίβασε με συμβόλαιο γονικής παροχής το ποσοστό του στην κόρη του.

Ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα της, στις 17 Νοεμβρίου 2014, η παρουσιάστρια και η μητέρα της αναγκάστηκαν να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, καθώς, όπως υποστηρίζουν στην αγωγή που κατέθεσαν, ενώ είχαν εξοφληθεί οι οφειλές τους προς το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, η τράπεζα αρνιόταν να άρει τις υποθήκες.

Μαρία Μπεκατώρου: Θάνατος, φάρμακα και η... εγκυμοσύνη!

Πόσα χρόνια προσπαθεί να κάνει παιδί η Μαρία Μπεκατώρου;

Για τις προσπάθειες της να κάνει παιδί, για την προσωπική της ζωή, το ενδεχόμενο υιοθεσίας αλλά και τον θάνατο που την συγκλόνισε, μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου. Μαρία Μπεκατώρου: «Για να κάνω παιδί...»

Η συνέντευξη της Μαρίας Μπεκατώρου είχε συγκλονιστικές εξομολογήσεις και αποκαλύψεις που αφορούν την προσωπική της ζωή, θέματα για τα οποία μιλά για πρώτη φορά η παρουσιάστρια, ενώ αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στα «Καρντάσιανς» μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Δημήτρη Σταρόβα. Η συνέντευξη της Μαρίας Μπεκατώρου έγινε στο Down Town.«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν ο θάνατος του μπαμπά μου. Ήταν κάτι που άλλαξε τη ζωή μου. Η αρρώστια του κράτησε δυο χρόνια. Αρρώστησε το 2011 και πέθανε το 2013.

Όταν μου είπε ο γιατρός ότι ο πατέρας μου έχει έξι μήνες ζωής, ενώ μια εβδομάδα πριν κανονίζαμε τις διακοπές μας στην Κεφαλλονιά, ήταν ένα τεράστιο σοκ», ανέφερε η Μπεκατώρου.

Όπως είπε η ίδια, ο μπαμπάς της ήταν ο άνθρωπος που δεν μπορούσε να φανταστεί τη ζωή του χωρίς αυτό και το χειρότερο είπε πως ήταν ότι δεν θα μπορούσε να πει ξανά τη λέξη «μπαμπάς».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share