Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Η αλήθεια είναι ότι είμαστε μαζί...": Η Μαρία Μπακοδήμου αποκαλύπτει την σχέση της!

Μίλησε ανοικτά!

20 Ιουνίου 2019 10:23

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μια γυναίκα που σε καθηλώνει με κάθε της λόγο! Έχει τον τρόπο να σε μαγνητίσει η γυναίκα! Στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοικτά για τον χωρισμό της από τον Τίμο Λειβαδίτη και η αλήθεια είναι πως όσα αποκάλυψε για την σχέση τους αξίζει να τα διαβάσεις γιατί αποτελούν λόγια πραγματικά βγαλμένα μέσα από την ζωή και έτσι πρέπει να βλέπουμε όλοι την κάθε σχέση!

Δείτε τι είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Η αλήθεια είναι ότι είμαστε μαζί, συνεργαζόμαστε… Έχω χωρίσει, δεν λειτουργούσε η σχέση μας. Όταν έχεις ζήσει κάποια πράγματα με έναν άνθρωπο που τον αγαπάς, περνάς καλά, είναι φίλος σου, τον εκτιμάς, τον θαυμάζεις, τι θα πεις; Χώρισα κι έξω από τη ζωή μου; Δεν γίνεται να το κάνω αυτό, θα μου λείψει εμένα αυτός ο άνθρωπος. Δεν γίνεται να βγάλεις από τη ζωή σου έναν άνθρωπο καλό»!

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο αργότερα είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό DownTown και είχε παραδεχτεί για πρώτη φορά πως είχε χωρίσει από τον σύντροφό της!

«Ο χωρισμός δεν είναι πρόσφατος, έχει γίνει από τον Σεπτέμβριο. Καταρχάς, ο χωρισμός είναι συμβολικός. Τελειώνει μία σχέση σε μια συγκεκριμένη μορφή της. Ο χωρισμός μπορεί να φέρει αναγέννηση σε μία σχέση, να την κάνει να μετατραπεί σε κάτι άλλο», αναφέρει και συνεχίζει: «τον Τίμο τον αγαπώ και τον εκτιμώ, οπότε χαίρομαι να ανακαλύπτω μαζί του νέους τρόπους για να ζούμε μαζί. Όταν αγαπάς κάποιον, δεν χάνεσαι. Αλλάζει η μορφή της σχέσης σε κάτι άλλο και αυτό είναι κομμάτι της ωριμότητας που έχω πια. Είναι μια σχέση που έχει σεβασμό, αγάπη, φιλία… Στις προηγούμενες σχέσεις μου δεν υπήρχαν αυτά και γι’ αυτό δεν μιλάω με κανέναν πρώην μου, εκτός από τον πατέρα των παιδιών μου, βέβαια».

Εγκυμονούσα η Μαρία Μπακοδήμου: Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου!

19 χρόνια πριν και ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Μαρία Μπακοδήμου, φωτογραφίζονται για λογαριασμό του περιοδικού Down Town. Λίγο πριν ολοκληρωθεί η πρώτη σεζόν του «Σαν στο σπίτι σας» που ξεκίνησε στο Mega τον Σεπτέμβριο του 1999, η Μαρία ανακάλυψε ότι είναι έγκυος. "Η Μαρία Μπακοδήμου τα είχε με άλλον!" Τεστ DNA για το παιδί!

Στο εξώφυλλο του περιοδικού λοιπόν ο Φώτης και η Μαρία, που τότε ήταν μόλις τριών μηνών έγκυος, επιδεικνύουν τις κοιλιές τους και ανακρίνονται από τον σύντροφο της Μαρίας, Δημήτρη Αργυρόπουλο που ανησυχούσε σε ποιον θα μοιάσει το παιδί!

Φώτης: Κοίταξε να δεις, υπάρχει μία πιθανότητα να μοιάζει σε εμένα, γιατί όποιον βλέπει περισσότερο μία έγκυος τόσο μεγαλύτερη πιθανότητα υπάρχει το παιδί να πάρει τα χαρακτηριστικά του.

Δημήτρης: Αυτά είναι δικαιολογίες. Δηλαδή, αν η Μαρία, βλέπεις στις ειδήσεις συνέχεια τον Χατζηνικολάου, το παιδί θα μοιάζει στον Χατζηνικολάου;

Φώτης: Εγώ έχω να εξομολογηθώ κάτι που δεν το έχω ξαναπεί. Κάποτε η Μαρία μου είχε πει ότι θα ήθελε να κάνει το δικό μου παιδί. Αλλά το θέμα είναι ότι εγώ με τη Μαρία δεν είχαμε ερωτικές σχέσεις.

Μαρία: Να κάνω μία παρέμβαση για να λυθεί η παρεξήγηση, μην το διαβάσει καμία θεία μου και πάρει τη μαμά μου και έχουμε δράματα. Επειδή ο Φώτης είναι φίλος μου, από τους πολύ σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου και τυχαίνει να τον εκτιμώ και να τον θαυμάζω όλα αυτά τα χρόνια, του είπα ότι ο πατέρας του παιδιού μου θα ήθελα να του μοιάζει. Αξιοπρεπής, καλλιεργημένος και με χιούμορ.

Δημήτρης: Πότε σου είπε ότι είναι έγκυος;

Φώτης: Καταρχάς, μου είπε: «Φώτη, νομίζω ότι είμαι έγκυος», γιατί ήταν βράδυ και έψαχνα να βρω φαρμακείο ανοιχτό για τεστ Predictor. Μαρία Μπακοδήμου: Αυτό είναι το πραγματικό της πρόσωπο! Άλλος άνθρωπος ....

Μαρία: Ναι, γιατί εγώ ντρεπόμουν.

Δημήτρης: Δηλαδή, το έμαθε πρώτος ο Φώτης;

Μαρία: Όχι.

Φώτης: Ναι, γιατί όταν το είπες στον Δημήτρη είχε μείνει άναυδος.

Δημήτρης: Πώς ακριβώς στο είπε;

Μαρία: Σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα της εκπομπής.

Φώτης: Βέβαια, εκείνη την ημέρα είχαμε παρατηρήσει ότι η Μαρία ψιλοζαλιζόταν, είχε λιποθυμικές τάσεις, ήταν αλλού, έτρωγε σουβλάκια το πρωί και σκόρδα, έκανε περίεργα πράγματα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share