Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βάζει κάτω πολλές 20αρες: Η Ελένη Μενεγάκη χωρίς ίχνος ρετούς και με καυτό μαγιό!

Γυναικάρα!

20 Ιουνίου 2019 09:31
Βάζει κάτω πολλές 20αρες: Η Ελένη Μενεγάκη χωρίς ίχνος ρετούς και με καυτό μαγιό!

Πώς φωτογραφήθηκε η Ελένη Μενεγάκη με καυτό μαύρο μαγιό;

Καλοκαίρι πλέον και για την Ελένη Μενεγάκη – τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον – ο προορισμός είναι ένας: Η Άνδρος.

Πρόκειται για τον τόπο καταγωγής του συζύγου της Μάκη Παντζόπουλου στον οποίο μάλιστα έχουν δημιουργήσει και την δική τους επιχείρηση. Πρόκειται για μια ξενοδοχειακή μονάδα λίγα μέτρα από την παραλία Άχλα όπου πλέον αποτελεί και το ησυχαστήριο της παρουσιάστριας.

Η Ελένη Μενεγάκη, έχει αγαπήσει τόσο πολύ το νησί που κάθε φορά που βρίσκεται σε αυτό ανεβάζει στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεκάδες φωτογραφίες.

Έτσι το Σαββατοκύριακο που βρέθηκε στην αγαπημένη της παραλία δεν παρέλειψε να ανεβάσει μια φωτογραφία της με μαγιό η οποία συγκέντρωσε χιλιάδες like.

Ελένη Μενεγάκη: Έπεσε μαύρο στην εκπομπή της!

Μαύρο έπεσε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σήμερα στον Alpha tv.

Τι συνέβη στο στούντιο και έσβησαν τα φώτα;

Την ώρα που συζητούσαν στο πλατό για την νέα σειρά του HBO για το Τσέρνομπιλ, ξαφνικά έσβησαν όλα τα φώτα και υπήρξε αμηχανία στον αέρα. Αμέσως η παρουσιάστρια δικαιολόγησε το γεγονός λέγοντας πως φταίνε οι κεραυνοί, αφού έχει καταιγίδα.

Στην συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη είπε πως δεν είναι ωραίο για τους τηλεθεατές να είναι σκοτεινή η εικόνα και έριξε το βίντεο μέχρι να φτιαχτεί ο φωτισμός.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Aτύχημα για την Ελένη Μενεγάκη - Άνοιξε στα δυο το...

Στα δυο άνοιξε το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη στην σημερινή εκπομπή και προσπάθησε να το μαζέψει όπως και όπως για να μην υπάρξει ατύχημα.

Παρουσίαζε παπούτσια λίγο πριν ρίξει τίτλους τέλος και παραλίγο να γίνει το... κακό.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν κλείσουν την εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη έσκυψε για να δείξει τα παπούτσια που φορούσε, ωστόσο επειδή το φόρεμα της ήταν κρουαζέ με ένα βαθύ σκίσιμο άνοιξε στα δυο, στα γρήγορα η παρουσιάστρια σηκώθηκε και το μάζεψε για να μην γίνει το... κακό!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share