Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τρελά ερωτευμένη η Ρούλα Κορομηλά: Ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά!

Σε πελάγη ευτυχίας!

19 Ιουνίου 2019 10:29
Τρελά ερωτευμένη η Ρούλα Κορομηλά: Ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά!

Μπορεί η Ρούλα Κορομηλά να κρατάει κρυφή την προσωπική της ζωή αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η παρουσιάστρια είναι μόνη!

Πριν 3 χρόνια η παρουσιάστρια είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του αείμνηστου, Θέμου Αναστασιάδη, και μίλησε για την προσωπική της ζωή και την Ελένη Μενεγάκη!

Μεταξύ των αποκαλύψεων που έκανε ήταν πως στην προσωπική της ζωή δεν μένει ποτέ μόνη!

«Δεν έχω μείνει ποτέ μόνη μου, αλλά προσπαθώ πάντα να προφυλάσσω την προσωπική μου ζωή. Όταν έχεις κάτι, που σ’ αρέσει και περνάς καλά δε θεωρώ ότι πρέπει να το διατυμπανίζεις. Είμαι καλά, είμαι ήρεμη και δεν είμαι μόνη».

Για την Ελένη Μενεγάκη -ο Θέμος τη ρώτησε αν ακολουθεί τη διακριτική συνταγή της παρουσιάστριας και του Μάκη Παντζόπουλου-:«Δεν ασκώ κριτική και δεν ασχολούμαι με το τι κάνει ο καθένας. Τι φταίει η κοπέλα, όταν την κυνηγούν οι παπαράτσι από πίσω και δεν την αφήνουν σε ησυχία; Δεν πρέπει αυτή να κυκλοφορήσει ελεύθερα τον έρωτά της;».

Τραγικές ώρες της Ρούλας Κορομηλά: Ο θάνατος, η τραγική απώλεια του ανθρώπου της και η κατάθλιψη!

Μπορεί πλέον να έχει αλλάξει σελίδα στην ζω ή της όμως αν πάμε δέκα χρόνια πίσω η Ρούλα Κορομηλάείχε περάσει έναν πολύ δύσκολο χρόνο! Αυτή είναι η πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων της Ρούλας Κορομηλά!

Συγκεκριμένα ήταν το 2007-2008 όταν η Ρούλα Κορομηλά έχασε τον πατέρα της, Σταύρο Κορομηλά, στο μνημόσυνο του οποίου μάλιστα δεν είχε δώσει το παρόν, καθώς ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και είχε επιλέξει να βρίσκεται απομονωμένη στο σπίτι της στην Κάτω Κηφισιά!

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν είχε καταφέρει ακόμα να ξεπεράσει την ανασφάλειά της από την περιπέτεια της υγείας της, η οποία έχει επηρεάσει την εξωτερική της εμφάνιση, κι έτσι προτίμησε να μην παρευρεθεί σε μια τόσο σημαντική στιγμή για την οικογένειά της.

Ο θάνατος του αγαπημένου της πατέρα ήταν άλλωστε ένα κομβικό γεγονός για τη μετέπειτα ζωή της Ρούλας, καθώς λίγους μήνες αργότερα θα αρρώσταινε αλλά και θα αποφάσιζε να δώσει τέλος στον επταετή γάμο της με τον Νάσο Γαλακτερό.

«Μην το παρεξηγείτε το Ρουλάκι μου… τώρα είναι καλύτερα» έλεγε και ξανάλεγε η κυρία Αργυρένια σε όλους όσοι περίμεναν να δουν από κοντά τη Ρούλα, η οποία μπορεί να μη βρισκόταν εκεί με την παρουσία της, ήταν όμως σίγουρα παρούσα με τη σκέψη και την καρδιά της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share