Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λαμπερός γάμος για τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Λάμπει από ευτυχία!

18 Ιουνίου 2019 10:19
Λαμπερός γάμος για τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Σε λαμπερό γάμο βρέθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1 την Κυριακή (16/6) βρέθηκε καλεσμένος στον γάμο της χρονιάς.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χατζηνικολάου μαζί με τη σύζυγό του, Κρίστυ Τσολακάκη βρέθηκαν στο Λυκαβηττό για να παρευρεθούν στο γάμο της Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια, αφού με την Τζένη Μπαλατσινού αλλά και τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Κωστόπουλο τους συνδέει η κουμπαριά.

Δείτε την φωτογραφία:

Νίκος Χατζηνικολάου: Τι συμβαίνει με τον γάμο του; Η ξαφνική ανακοίνωση!

Τι συμβαίνει με τον γάμο του Νίκου Χατζηνικολάου;

Μα φυσικά και δεν είναι συμβαίνει και κάτι, αφού για ακόμη μια φορά ο δημοσιογράφος έκανε μια ανακοίνωση.... αγάπης προς τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram του χθες το βράδυ (15/6), μαζί με την σύζυγό του και γράφει στη λεζάντα: "Καλό ξημέρωμα! Να περάσετε τις όμορφες αυτές μέρες με πολλές αγκαλιές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!"

Δείτε την ανάρτηση:

Έκτακτη τοποθέτηση του Νίκου Χατζηνικολάου!

Σε μια έκτακτη τοποθέτηση προχώρησε ο Νίκος Χατζηνικολάου! Τι συνέβη;

Ο δημοσιογράφος και κεντρικός παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων έκανε μια ανακοίνωση μέσω των social media και συγκεκριμένα του Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χατζηνικολάου, μέσω instastorie δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Κώστα Μακεδόνα, από την οποία καλεί τον κόσμο να δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό. Δείτε την ανάρτηση:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share