Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξαφνική τοποθέτηση για την Σία Κοσιώνη: Σε πελάγη ευτυχίας!

Δεν το κρύβει!

18 Ιουνίου 2019 08:25
Ξαφνική τοποθέτηση για την Σία Κοσιώνη: Σε πελάγη ευτυχίας!

Στιγμές να χαλαρώσει μετά από μια πολύ πιεσμένη περίοδο και εν όψει των Εθνικών Εκλογών βρήκε η Σία Κοσιώνη με την οικογένειά της!

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, μαζί με τον σύζυγό της και νέο Δήμαρχο Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη και τον μονάκριβο γιο τους, Δήμο, απέδρασαν από την Αθηνά και πέρασαν κάποιες στιγμές χαλάρωσης, πριν από τις δύσκολες ημέρες που θα ακολουθήσουν!

Μάλιστα η Σία Κοσιώνη πόσταρε και μια φωτογραφία ευχόμενη "καλό καλοκαίρι" και αφήνοντας μυστήριο την περιοχή όπου απέδρασαν! Πάντως μάτια του Athensmagazine.gr τους πέτυχαν στην Κυλλήνη!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Σία Κοσιώνη: Εξαφανισμένη από το προφίλ του... συζύγου της!

Αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και πλέον βρίσκονται στην επικαιρότητα λόγω και της εκλογής του Κώστα Μπακογιάννη σε Δήμαρχο Αθηνών!

Τον Ιούλιο του 2017 η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης αποφάσισαν να παντρευτούν στο Καρπενήσι, παρουσία λίγων συγγενών και φίλων. Το ζευγάρι λίγους μήνες μετά απέκτησε τον πρώτο καρπό του έρωτά του, καθώς η δημοσιογράφος έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι που είναι και η μεγάλη τους αδυναμία.

Οι δυο τους κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι πραγματικά σπάνιες. Το ίδιο συμβαίνει βέβαια και με τα κοινά τους στιγμιότυπα στα social media.

Ο Κώστας Μπακογιάννης μάλιστα έχει δημοσίευσε μόλις μία κοινή φωτογραφία με τη Σία Κοσιώνη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Αυτή είναι από μια βόλτα του με τη δημοσιογράφο στην Ερμού τον Δεκέμβριο του 2018.

Απίστευτο: Δεν φαντάζεστε ποιος Έλληνας είναι ο πατέρα της Σίας Κοσιώνη!

Ποια είναι πραγματικά ο πατέρας της Σίας Κοσιώνης; Το μεγάλο ψέμα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο!

Πατέρας της Σίας Κοσιώνης δεν είναι ο Παναγιώτης Κοσιώνης, πρώην βουλευτής του ΚΚΕ αλλά ο... Χρήστος Κοσιώνης, αγνώστων περαιτέρω στοιχείων!

Η σχέση της Σίας Κοσιώνης με τον εκλιπών βουλευτή του ΚΚΕ είναι απλά συνωνυμία και τίποτε παραπάνω!

Σία Κοσιώνη: Ραγίζει καρδιές με το δημόσιο μήνυμα για τον γιο της

Ποιος ήταν ο Παναγιώτης Κοσιώνης;

Ο Παναγιώτης Κοσιώνης γεννήθηκε στον Αλισσό Αχαΐας στις 21 Μαΐου 1934. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκε στην οφθαλμολογία ασκώντας το επάγγελμα του οφθαλμιάτρου.
Εκλέχτηκε βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ τον Ιούνιο του 1989, τον Νοέμβριο του 1989, το 1990, το 2000, και το 2004. Έχει διατελέσει Ε΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής από τις 21 Μαρτίου 2000 έως τον Σεπτέμβριο του 2007. Επίσης ήταν κοινοτικός σύμβουλος της κοινότητας Αλισσού από το 1975 έως το 1982.

Δημοτικός σύμβουλος Πάτρας από το 1982 έως το 2002 και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και αντιδήμαρχος. Από το 1987 έως το 1989 ήταν πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας. Ήταν επίσης μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Προστασίας Τοπίου και Περιβάλλοντος της Πάτρας. Επίσης ήταν μέλος σε πολλές επιτροπές της βουλής. Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2007 αποχώρησε από την πολιτική, και το ΚΚΕ τιμητικά τον έβαλε υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο επικρατείας στην 11η προτελευταία και μη εκλέξιμη θέση. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός πολιτικός και παραδοσιακά έπαιρνε ψήφους πέραν της εκλογικής δύναμης του ΚΚΕ στην Αχαΐα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σία Κοσιώνη: Ο ερχομός του μωρού που της αλλάζει την ζωή! Ανακοίνωσε τα ευχάριστα!

Δείτε όλα τα Lifestyle θέματα στο Athensmagazine.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share