Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019

Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια: Όλα όσα έγιναν στον γάμο της χρονιάς!

Η πρώτη φωτογραφία!

17 Ιουνίου 2019 21:20
Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια: Όλα όσα έγιναν στον γάμο της χρονιάς!

Δείτε την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια να χορεύουν τον χορό του Ησαΐα στην εκκλησία όπου τελέστηκε ο γάμος τους!

Είδαμε τη στιγμή για πρώτη φορά!


Μεταξύ των φωτογραφιών που ανέβασε η Τζένη Μπαλατσινού από τον γάμο της στο instagram, είδαμε και την πιο ιδιαίτερη για το ζευγάρι.

Αυτή ήταν η στιγμή που χορεύουν τον χορό του Ησαΐα, φορώντας τα στέφανα και λάμπουν από ευτυχία!Δείτε την!

 Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια:

Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια: Η πρώτη φωτογραφία από την εκκλησία!

Η πρώτη φωτογραφία μέσα από την εκκλησία όπου τελείται ο γάμος της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια είναι γεγονός!

Οι δύο τους έχουν βάλει τα στέφανα και η στιγμή διέρρευσε!

Ένας από τους καλεσμένους πόσταρε την πρώτη φωτογραφία μέσα από την εκκλησία, όπου η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου.

«Δράστης» ήταν η Ευγενία Μανωλίδου, η οποία και ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στα social media. Δείτε όλες τις φωτογραφίες του γάμου!

Βασίλης Κικίλιας Τζένη Μπαλατσινού

Πηγή: youweekly.gr

Το δημόσιο μήνυμα του Κωστόπουλου για τον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού!

Λίγο πριν τον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια που είναι σήμερα, ο Πέτρος Κωστόπουλος έστειλε την ευχή του μέσα από την εκπομπή του - "Της εύχομαι να..."

Η πρώην σύζυγος του παρουσιαστής του OPEN το απόγευμα της Κυριακής θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με το νέο της σύντροφο!

Μέσα από το "Όλα λάθος" ο Πέτρος θέλησε να πει δυο λόγια!

Συγκεκριμένα ανέφερε στον αέρα:

«Ήμασταν παντρεμένοι 16 χρόνια. Έχουμε χωρίσει εδώ και 7 χρόνια. Ο καθένας κάνει τη ζωή του. Υπάρχει η κανονική αλήθεια των ανθρώπων που σέβονται εκείνους με τους οποίους έζησαν και τα παιδιά τους. Το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου είναι τα τρία παιδιά μου. Αυτά τα παιδιά έχουν και μια μαμά. Θέλω αυτά τα παιδιά να είναι ευτυχισμένα, και με εμένα και με τη μάνα τους. Επομένως για να είναι καλά τα παιδιά τους, πρέπει να είναι καλά και οι γονείς του, επομένως και η μητέρα τους. Της εύχομαι την καλύτερη επιτυχία».

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share