Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ξέσπασε η Μαίρη Συνατσάκη! Δεν άντεξε και...

Τι έπαθε; Το δημόσιο μήνυμά της!

16 Ιουνίου 2019 14:54
Ξέσπασε η Μαίρη Συνατσάκη! Δεν άντεξε και...

Ξέσπασε δημόσιο η Μαίρη Συνατσάκη και φυσικά όχι αδίκως!

Η Μαίρη Συνατσάκη ή αλλιώς mairiboo πριν από λίγη ώρα έκανε ένα instastorie και φανερά εκνευρισμένη είπε κάτι που την ενόχλησε.

Συγκεκριμένα, την ώρα που πήγε να πετάξει τα σκουπίδια της στον κάδο ανακύκλωσης, είδε ένα θέαμα που δεν της άρεσε, είδε να έχει πετάξει ο κόσμος στον κάδο ανακύκλωσης σακούλες. Κάτι που δεν πρέπει να γίνεται αφού σε κάδο ανακύκλωσης πρέπει να πετιούνται πράγματα χωρίς σακούλα.

Δείτε την αντίδρασή της και το δημόσιο μήνυμά της στο παρακάτω βίντεο:

Μαίρη Συνατσάκη: Η σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχει!

Η Μαίρη Συνατσάκη δε διστάζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Έτσι λοιπόν το μεσημέρι της Πέμπτης βρέθηκε στον δερματολόγο και η Μαίρη Συνατσάκη παραδέχτηκε μέσα από διάφορα insta story πως πάσχει από ροδόχρους ακμή.

«Σας έχω πει ποτέ ότι έχω ροδόχρους ακμή; Δεν το ήξερα αλλά το ‘χω!» είπε η Mairiboo.
Το συγκεκριμένο είδος ακμής, εμφανίζεται στους ενήλικες και είναι μία χρόνια φλεγμονώδη δερματοπάθεια του προσώπου, που για να την αντιμετωπίσει θα ακολουθήσει μία σειρά από θεραπείες.

Μαίρη Συνατσάκη: Κάνει το επόμενο βήμα στην ζωή της και είναι πανευτυχής!

Κάνει το επόμενο βήμα στην ζωή της η Μαίρη Συνατσάκη και είναι πανευτυχής!

Η Μαίρη Συνατσάκη «πετάει» στα σύννεφα και έκανε το επόμενο βήμα, κάνοντας την ανακοίνωση μέσω του instagram!

Η φωτογραφία και το μήνυμά της!

Η Μαίρη Συνανατσάκη νιώθει σαν... πεταλούδα και ήθελε να μοιραστεί με τους followers της τα συναισθήματά της, όπως το κάνει συνέχεια στα social media.

“Βγήκε αυτή η φωτογραφία έτσι που με κάνει να νιώθω σαν πεταλούδα και θυμήθηκα αυτό που είχε πει ο Λάο Τσε. Ότι «Αυτό που η κάμπια ονομάζει τέλος του κόσμου, η ζωή το ονομάζει πεταλούδα» και αποφάσισα ότι όντως είμαι πεταλούδα αυτήν την στιγμή. Έχει πόνο να αφήνεις πίσω έναν εαυτό που μέχρι τώρα νόμιζες ότι είναι όλα όσα είσαι, για να ανακαλύψεις μια καινούργια μορφή σου. Και φόβο έχει. Αλλά έχει και τόσα πανέμορφα χρώματα και ξαφνικά φτερά και ανυπομονώ να μάθω όλα τα καινούργια. Αν είσαστε σε μια τέτοια αντίστοιχη στιγμή σας, σας νιώθω απολύτως να ξέρετε… [ θα πετάμε τώρα ]”, ήταν το μήνυμά της στην παρακάτω φωτογραφία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share