Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Νίκος Χατζηνικολάου: Τι συμβαίνει με τον γάμο του; Η ξαφνική ανακοίνωση!

Μας άφησε όλους άφωνους!

16 Ιουνίου 2019 14:30
Νίκος Χατζηνικολάου: Τι συμβαίνει με τον γάμο του; Η ξαφνική ανακοίνωση!

Τι συμβαίνει με τον γάμο του Νίκου Χατζηνικολάου;

Μα φυσικά και δεν είναι συμβαίνει και κάτι, αφού για ακόμη μια φορά ο δημοσιογράφος έκανε μια ανακοίνωση.... αγάπης προς τη σύζυγό του, Κρίστυ Τσολακάκη.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram του χθες το βράδυ (15/6), μαζί με την σύζυγό του και γράφει στη λεζάντα: "Καλό ξημέρωμα! Να περάσετε τις όμορφες αυτές μέρες με πολλές αγκαλιές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!"

Δείτε την ανάρτηση:

Έκτακτη τοποθέτηση του Νίκου Χατζηνικολάου!

Σε μια έκτακτη τοποθέτηση προχώρησε ο Νίκος Χατζηνικολάου! Τι συνέβη;

Ο δημοσιογράφος και κεντρικός παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων έκανε μια ανακοίνωση μέσω των social media και συγκεκριμένα του Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χατζηνικολάου, μέσω instastorie δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Κώστα Μακεδόνα, από την οποία καλεί τον κόσμο να δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό. Δείτε την ανάρτηση:

Δράμα για τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Ποιο είναι το δράμα που έζησε ο Νίκος Χατζηνικολάου; Τι συνέβη;

To παρακάτω άρθρο μιας ιστοσελίδας για τη νυχτερινή έξοδο του εξόργισε τον εκδότη και δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου και ουσιαστικά, αποκάλυψε στο facebook περισσότερα από όσα ξέραμε για τον όμιλο του Real.

Το άρθρο του 24wro.com.gr
Εμφανώς σαστισμένος-μουδιασμένος και ίσως και πανικοβλημένος, ο έγκριτος δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει δημοσίως στη 1 τα ξημερώματα των Χριστουγέννων, σε δημοσίευμα του 24ωρου στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Το εν λόγω ρεπορτάζ του 24ωρου, αφορούσε σε νυχτερινή έξοδο του κ. Χατζηνικολάου μετά της συζύγου του, στο κέντρο όπου τραγουδά ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου – ενώ το άρθρο είχε αναρτηθεί από το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 το μεσημέρι – ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει στη 1 τα ξημερώματα των Χριστουγέννων!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share