Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Παραμορφώθηκε η Ρούλα Κορομηλά! Θα πάθετε πλάκα!

Τι συνέβη;

16 Ιουνίου 2019 14:06
Παραμορφώθηκε η Ρούλα Κορομηλά! Θα πάθετε πλάκα!

Πραγματικά θα πάθετε πλάκα με το κορμί της Ρούλας Κορομηλά, αφού παραμορφώθηκε!

Έπεσε στα χέρια μας, μια φωτογραφία της αγαπημένης παρουσιάστριας, όπου το κορμί της είναι τελείως επεξεργασμένο. Μάλιστα, η ίδια αυτοτρολάρεται αποκαλύπτοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας ότι έχει πέσει το photoshop της ζωής της.

"Κορίτσια, μην αρχίσετε σχόλια, εξομολογούμαι! Έπρεπε να συρρικνωθώ, για να χωρέσει το δελφίνι αλλά και για να σας εντυπωσιάσω με τις επιδόσεις μου στην επεξεργασία εικόνας!"

Αποκλείεται: Δεν φαντάζεστε τι δεν αποχωρίζεται η Ρούλα Κορομηλά!

Πάθαμε πλάκα με αυτό που μάθαμε για την Ρούλα Κορομηλά! Δεν φαντάζεστε τι δεν αποχωρίζεται...

Η Ρούλα Κορομηλά, μπορεί να έχει απομακρυνθεί από τον χώρο της τηλεόρασης, ωστόσο είναι αρκετά ενεργή στα social media.

Η ίδια πριν καιρό, είχε δημοσιεύσει στο Instagram της μια φωτογραφία όπου απολαμβάνει τον καφέ της, ενώ μάλιστα μας αποκάλυψε τι δεν αποχωρίζεται με τίποτα.

"Πιο εύκολα αποχωρίζομαι τον καλό μου απ’ τον καφέ μου...", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η παρουσιάστρια και πραγματικά μας άφησε άφωνους!

Στην αγκαλιά ενός άνδρα η Ρούλα Κορομηλά!

Στην αγκαλιά ενός άνδρα βρέθηκε η Ρούλα Κορομηλά! Για ποιο πράγμα μιλάμε;

Μα φυσικά για τον άνδρα που έχει επιλέξει να έχει στη ζωή της εδώ και σχεδόν δύο χρόνια! Η παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια απέχει από τον χώρο της τηλεόρασης και μάλιστα έχει αποφασίσει να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Η Ρούλα Κορομηλά, εδώ και δύο χρόνια διατηρεί σχέσει με έναν επιχειρηματίας, γύρω στα 50, ο οποίος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το χώρο της showbiz.

Μάλιστα, τον χειμώνα η παρουσιάστρια, είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στο Instagram της όπου καθόταν στο τζάκι μαζί με τον σύντροφό της, ωστόσο προτίμησε να μην μας τον δείξει. "Κρύο έξω...με ζεσταίνουν όμως όσοι βρίσκονται εδώ μόνο για μένα και αποφεύγοντας τη δημοσιότητα", έγραψε στη λεζάντα! Δείτε την ανάρτηση:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share