Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτος... καυγάς για τον Νίκο Μουτσινά!

Η εξομολόγηση καρδιάς που μας συγκίνησε!

16 Ιουνίου 2019 11:54
Απίστευτος... καυγάς για τον Νίκο Μουτσινά!

Τους καυγάδες που έχει κάνει με την οικογένειά του αποκάλυψε ο ταλαντούχος παρουσιαστής, Νίκος Μουτσινάς.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγο καιρό, ο παρουσιαστής του Open, δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου στη λεζάντα περιέγραφε κάποια όμορφα περιστατικά που είχε με την μητέρα του και τη γιαγιά του.

Θα το λέγαμε μια εξομολόγηση καρδιάς! Ο Νίκος Μουτσινάς πήρε την απόφαση να πετάξει κάποια αντικείμενα της μητέρας του, έτσι με αφορμή αυτό, εξομολογήθηκε ποιος ήταν ο μόνιμος καυγάς της μητέρας του με τη γιαγιά του, αλλά και πως στην πορεία έγινε ίδιος η... γιαγιά του!

Διαβάστε αυτή την υπέροχη εξομολόγηση παρακάτω:

Νίκος Μουτσινάς: Παντρεύεται; Η σπόντα την ώρα της εκπομπής!

«Εγώ δεν έπρεπε να παντρευτώ;» δήλωσε ο Νίκου Μουτσινάς στο πλατό της εκπομπή του μετά την αποκάλυψη για το γάμο της Μαρίας Ηλιάκη.

Όπως έγινε γνωστό, η παρουσιάστρια παντρεύεται τον σύντροφό της.

Τον γάμο δεν γινόταν να μην σχολιάσει ο Νίκος Μουτσινάς με τον δικό του πάντα χιουμοριστικό τρόπο που μας έκανε να λιώσουμε στα γέλια.

«Τελικά ήταν αλήθεια… Η Μαρία Ηλιάκη παντρεύεται, θα την παντρέψει η Κατερίνα Καραβάτου! Εγώ δεν ξέρω πόσα μπορώ να αντέξω, τα χτυπήματα της μοίρας είναι αλύπητα… Ρε Μαράκι, τα ξέχασες όλα; Τα γέλια μας τους χορούς μας; Όλα; Εγώ δεν έπρεπε να παντρευτώ την Ηλιάκη;», είπε και στην συνέχεια της αφιέρωσε ένα τραγούδι και έπεσε στα πατώματα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share