Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019

Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε τα πάντα για το δράμα που ζούσε! (Video)

Τι αποκάλυψε για τα κλάματα και τον διευθυντή της;

15 Ιουνίου 2019 19:33
Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε τα πάντα για το δράμα που ζούσε! (Video)

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε τα πάντα για το δράμα που ζούσε! Η παρουσιάστρια του AlphaTV μίλησε ανοιχτά για όλους και για όλα με απόλυτη ειλικρίνεια!

Η Ναταλία Γερμανού εξομολογήθηκε το δράμα που ζούσε, τους τσακωμούς με τον διευθυντή της και τα κλάματα που έβαλε!

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «thedot» ήταν καλεσμένη η Ναταλία Γερμανού η οποία έκανε την αποκάλυψη για τα χρόνια που βρισκόταν στο Epsilon!

Ναταλία Γερμανού

Ήταν τρία διδακτικά χρόνια για εμένα και λειτούργησαν σαν coaching. Όσο πιο δύσκολες είναι οι συνθήκες που εργάζεσαι, τόσο καλύτερη αθλήτρια γίνεσαι», ανάφερε αρχικά η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται»

Στη συνέχεια για το είπε ποτέ «τι κάνω εγώ εδώ;», απάντησε: «Μπορεί και να το είπα. Μπορεί να έβαλα και τα κλάματα από τα νεύρα μου κάποιες στιγμές. Μπορεί και να τσακώθηκα με τον διευθυντή μου κάποιες φορές, και να με έβρισε και αυτός. Υπήρξαν πολλές εντάσεις. Μη λέμε ψέματα στον κόσμο…».

Δείτε το βίντεο από το youweekly.gr:

Ναταλία Γερμανού: «Αν ζούσε....» Ανοιξε το στόμα της και τα έχωσε στην κόρη της Ζωής Λάσκαρη!

Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού πήρε θέση στην μεγάλη κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου και της Μάρθας Κουτουμάνου! «Αν ζούσε η Ζωή....» ανέφερεμεταξύ άλλων!

Όλα ξεκίνησαν όταν στην εκπομπή έπαιξαν σε ένα συγκεντρωτικό βίντεο τι έχει συμβεί όλη την εβδομάδα, και με την ολοκλήρωσή του, όλοι οι συντελεστές της εκπομπής ήθελαν να...Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share