Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αντώνης Ρέμος: Έριξε βόμβα για το τροχαίο του Παντελίδη! Τι αποκάλυψε;

Ποιο είναι το παράπονο του τραγουδιστή;

15 Ιουνίου 2019 17:47
Αντώνης Ρέμος: Έριξε βόμβα για το τροχαίο του Παντελίδη! Τι αποκάλυψε;

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος έριξε την βόμβα του για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη!

Ο Αντώνης Ρέμος έριξε «βόμβα» για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη, γνωρίζοντας το πώς ακριβώς έγινε!

Ο τραγουδιστής το αποκάλυψε στην εκπομπή του AlphaTV «Αυτοψία»!

Μιλώντας στον Αντώνη Σρόιτερ ο Αντώνης Ρέμος αναφέρθηκε στον θάνατο του Παντελή Παντελίδη και στα όσα έχουν συμβεί και ακουστεί από τότε!

«Είναι πολύ λυπηρό όλο αυτό που έγινε μετά τον θάνατο του Παντελή. Είναι τεράστιο λάθος ο τρόπος που διαχειρίστηκαν τα πράγματα γύρω από τον θάνατο του παιδιού. Δεν θα πω ποιοι και πως, αλλά η διαχείριση όλου του πράγματος ήταν λάθος, ήταν εγκληματική», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής!

Στη συνέχεια τόνισε: «Κατηγορήθηκαν και στιγματίστηκαν άνθρωποι τσάμπα. Τα δύο τα κορίτσια για παράδειγμα….

Και κατέληξε λέγοντας: "Κατηγορήθηκαν και στιγματίστηκαν άνθρωποι τσάμπα. Τα δύο τα κορίτσια, επειδή πραγματικά ξέρω τι συνέβη εκείνο το βράδυ, μαζί με την ψυχή του Παντελή “δολοφονήθηκαν” και οι ψυχές των κοριτσιών. Και το θεωρώ πολύ άδικο και κρίμα να καταστρέφεις δύο κοπέλες που το μόνο “έγκλημα” που έκαναν ήταν να συνοδεύσουν σαν φίλες εκείνο το μοιραίο βράδυ τον Παντελή».

Πηγή: youweekly.gr

Παντελής Παντελίδης: Είχε σχέση με γνωστό μοντέλο! Φωτογραφίες στη δημοσιότητα για πρώτη φορά!

Ο Παντελής Παντελίδης είχε σχέση με γνωστό μοντέλο και για πρώτη φορά βγήκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες τους! Η αποκάλυψη ήρθε από την ίδια!

Ο λόγος για την Τζένη Λάττου η οποία μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1«The 2Night Show» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Παντελή Παντελίδη! Το μοντέλο το έχουμε δει σε πολλές τηλεοπτικές και θεατρικές παραστάσεις, με καταγωγή από τη Σιγκαπούρη.

«Ήταν ένας άνθρωπος που πέρασε από τη ζωή μου και τον αγάπησα πολύ. Δεν θέλω να μιλάω για αυτή τη σχέση από σεβασμό και μόνο στην οικογένεια του. Δεν υπήρχε λόγος. Υπάρχει στην καρδιά μου, αυτό έχει σημασία», ανέφερε η Τζένη Λάττου και αποκάλυψε γιατί η σχέση τους δεν βγήκε στο «φως» της δημοσιότητας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share