Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αυτό δεν το περιμέναμε: Χωρισμός - βόμβα στην showbiz!

Μετά από 14 χρόνια διέλυσαν τα πάντα!

15 Ιουνίου 2019 15:12
Αυτό δεν το περιμέναμε: Χωρισμός - βόμβα στην showbiz!

Ένα διαζύγιο βόμβα έσκασε στη showbiz! Μετά από 14 χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν και διέλυσαν τα πάντα! Για ποιους πρόκειται και τι θα γίνει με τα δύο παιδιά τους;

Το ανακοίνωσαν με μια ανάρτηση στο instagram...

Μάλιστα, αυτό είναι κάτι που το τελευταίο διάστημα το βλέπουμε να συμβαίνει όλο και πιο συχνά, τόσο στην εγχώρια showbiz, όσο και στο Hollywood. Το συγκεκριμένο διαζύγιο όμως, μας άφησε άφωνους.

Οι δυο τους, μετά από 14 χρόνια έγγαμου βίου, πήραν τη μεγάλη απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.
Η γνωστή ηθοποιός και ο μεγάλος πρωταγωνιστής δημοφιλών σειρών, ήταν μαζί από το 2001, παντρεύτηκαν το 2004 και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την 6 ετών Charlotte και τον 4 ετών Theodore.

Και οι δύο, ανέβασαν μια φωτογραφία στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, όπου αναφερόταν χαρακτηριστικά:

«Με βαθιά ευγνωμοσύνη για όλα τα χρόνια που περάσαμε μαζί και χιλιάδες όμορφες αναμνήσεις αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε ως ζευγάρι. Αγαπάμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον, ως γονείς, ανθρώπους και καλλιτέχνες και ανυπομονούμε να διατηρήσουμε τα καλύτερα κομμάτια της σχέσης μας για τα χρόνια που θα έρθουν. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση που μας δείχνετε».

Σοκ: O Bradley Cooper και η Irina Shayk χώρισαν έπειτα από 4 χρόνια σχέσης!

Κι όμως είναι αλήθεια ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια διάλεξαν να μην είναι πλέον μαζί! Τη Δευτέρα η New York Post δημοσίευσε πως η Irina Shayk και ο Bradley Cooper είναι στα χωρίσματα και πως η σχέση μεταξύ τους κρέμεται από μία κλωστή και πως ο μόνος λόγος που το προσπαθούν είναι η κόρη τους.

Εχθές όμως ένα καινούργιο δημοσίευμα ανέφερε πως η Irina έχει ήδη φύγει από το σπίτι στο οποίο έμεναν μαζί και πως έχουν ουσιαστικά χωρίσει. Σήμερα το People επιβεβαίωσε την είδηση και εμείς δεν ξέρουμε πως ακριβώς να το διαχειριστούμε. Ο 44χρονος ηθοποιός και το 33χρονο μοντέλο αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος στη σχέση τους και αυτό είναι πια επίσημο.

Οι δύο stars είναι μαζί από το 2015, ενώ το 2017 καλωσόρισαν μαζί το πρώτο τους παιδάκι, τη μικρή Lea De Seine. Κι ενώ η σχέση τους εδώ και καιρό δεν πήγαινε καλά, εκείνοι προσπαθούσαν να τη σώσουν για την κόρη τους. Εν τέλει τους βρήκε ο χωρισμός και αυτό είναι πλέον οριστικό. Ο εκπρόσωπός τους δεν απάντησε στο αίτημα του People για να επιβεβαιώσει την είδηση, όμως είναι οριστικό.

Η 33χρονη Ρωσίδα καλλονή μάλιστα απαθανατίστηκε μετά από πολύ καιρό στην Καλιφόρνια, και κυκλοφορούν ήδη οι νέες της φωτογραφίες, στις οποίες μάλιστα δείχνει και πολύ χαρούμενη. Επιπλέον ανακαλύψαμε κι ένα account στο Instagram, το οποίο ανεβάζει φωτογραφίες της μικρής Lea, την οποία αν δεν έχει τύχει να δεις χωρίς μωσαϊκό στο προσωπάκι της, τώρα έχεις αυτή την ευκαιρία.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share