Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σάλος με την Σίσσυ Χρηστίδου!

Η εικόνα που απασχόλησε τους πάντες και η δική της απάντηση!

15 Ιουνίου 2019 10:47
Σάλος με την Σίσσυ Χρηστίδου!

Σάλος με την αγαπημένη παρουσιάστρια, Σίσσυ Χρηστίδου; Η φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις!

Η παρουσιάστρια του "Έλα Χαμογέλα", πριν λίγες ημέρες, εντελώς ακομπλεξάριστη, πόζαρε με μαγιό, θέλοντας να δώσει το μήνυμά της για την ομορφιά του καθενός. Όμως, ποιος να περίμενε την τροπή που θα έπαιρνε μια απλή φωτογραφία;

Στην φωτογραφία, όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, δεν υπάρχει το ένα δάχτυλο της παρουσιάστριας. Έτσι μόλις το αντιλήφθηκαν οι χρήστες του instagram, έτρεξαν να σχολιάσουν ότι η παρουσιάστρια έκανε κακό photoshop!

Ωστόσο η αλήθεια βρίσκεται αλλού.Όπως είναι λογικό, η Σίσσυ Χρηστίδου έπρεπε να πιαστεί από κάπου με αποτέλεσμα να κρυφτεί το ένα δάχτυλό της. Η ίδια μάλιστα, έδωσε τις δικές της απαντήσεις για όλο αυτό που δημιουργήθηκε! Δείτε τις αναρτήσεις:

Τραγικές ώρες για τη Σίσσυ Χρηστίδου! Θρίλερ με τον γιο της;

Τραγικές ώρες για τη Σίσσυ Χρηστίδου! Θρίλερ με τον γιο της αγαπημένης παρουσιάστριας;

Δύσκολες ώρες περνάει η Σίσσυ Χρηστίδου, αφού ο γιος της έφυγε για.. τριήμερη.

Η παρουσιάστρια θέλησε να τρολάρει τον εαυτό της με ένα χιομουριστικό βίντεο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μερικά βίντεο όπου έλεγα χιουμοριστικά στους διαδικτυακούς της φίλους πως περνάει δύσκολες ώρες, αφού ο γιο της λείπει για τριήμερη στην Άνδρο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει μεγάλη αδυναμία στους γιους της και δεν μπορεί να τους αποχωρίζεται, αφού ανησυχεί πολύ, σύμφωνα με το youweekly.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share