Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σία Κοσιώνη: Οι φωτογραφία της εγκυμονούσας που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου!

Χωρίς ίχνος ρετούς

14 Ιουνίου 2019 08:54
Σία Κοσιώνη: Οι φωτογραφία της εγκυμονούσας που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου!

Η Σία Κοσιώνη αποτελεί μια εξαιρετική δημοσιογράφο αλλά πάνα από όλα μια υπέροχη μητέρα! Εδώ και πάνω από 1 χρόνο έχει φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με το νέο Δήμαρχο Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια!

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο εντοπίσαμε φωτογραφίες από την περίοδο που ήταν έγκυος η παρουσιάστρια! Και αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν το εντυπωσιακό κορμί της Σίας Κοσιώνη στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

την Αντίπαρο λοιπόν τους τσάκωσε και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr να απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές σε απόμερη παραλία. Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι χωρίς ίχνος ρετούς και το σώμα της έχουμε να πούμε πως πραγματικά είναι αψεγάδιαστο…

Σία Κοσιώνη: Οι φωτογραφία της εγκυμονούσας που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου!

Αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και πλέον βρίσκονται στην επικαιρότητα λόγω και της εκλογής του Κώστα Μπακογιάννη σε Δήμαρχο Αθηνών!

Τον Ιούλιο του 2017 η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης αποφάσισαν να παντρευτούν στο Καρπενήσι, παρουσία λίγων συγγενών και φίλων. Το ζευγάρι λίγους μήνες μετά απέκτησε τον πρώτο καρπό του έρωτά του, καθώς η δημοσιογράφος έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι που είναι και η μεγάλη τους αδυναμία.

Οι δυο τους κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι πραγματικά σπάνιες. Το ίδιο συμβαίνει βέβαια και με τα κοινά τους στιγμιότυπα στα social media.

Ο Κώστας Μπακογιάννης μάλιστα έχει δημοσίευσε μόλις μία κοινή φωτογραφία με τη Σία Κοσιώνη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Αυτή είναι από μια βόλτα του με τη δημοσιογράφο στην Ερμού τον Δεκέμβριο του 2018.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σία Κοσιώνη: Ο ερχομός του μωρού που της αλλάζει την ζωή! Ανακοίνωσε τα ευχάριστα!

Δείτε όλα τα Lifestyle θέματα στο Athensmagazine.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share