Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βικτώρια Καρύδα: Αυτός ο άνδρας βρίσκεται δίπλα της μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή!

Ο άνδρας που την έκανε να χαμογελά!

14 Ιουνίου 2019 08:34
Βικτώρια Καρύδα: Αυτός ο άνδρας βρίσκεται δίπλα της μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή!

Μια ανδρική φιγούρα βρίσκεται στο πλευρό της Βικτώριας Καρύδα μετά την δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή.

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Power of love, έχει στραφεί στους φίλους της για να βρει την δύναμη να μην πέσει ξανά στην θλίψη των πρώτων ημερών της τραγωδίας.

Βέβαια, η απώλεια του Γιάννη Μαρκή δεν είναι το μόνο άσχημο γεγονός στη ζωή της, αφού η μητέρα της το πιο αγαπημένο της πρόσωπο έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η ίδια είχε μιλήσει στην Τατιάνα Στεφανίδου και είχε ξεσπάσει σε κλάματα.

Μπορεί η Βικτώρια Καρύδα στην Ελλάδα να μην έχει πολλά κοντινά της πρόσωπα, ωστόσο αυτά τα λίγα είναι και τα πιο σημαντικά που την κάνουν να χαμογελά και να είναι δυνατή για τα παιδιά της, τα οποία λεπτό δεν μπορούν να ξεχάσουν τον μπαμπά τους.

Ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στο πλευρό της είναι ο καλός της φίλος make up artist Προκόπιος Μακρυλάκης. Μάλιστα, είχαν πάει μαζί στον Λυκαβηττό για να αθληθούν, ενώ επισκέφτηκαν και την εκκλησία.

"Βλέπω την φιγούρα του άντρα μου στον δρόμο" Σπαραχτικά τα λόγια της Βικτώριας Καρύδας!

Δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα τι έχει συμβεί στην οικογένεια της η Βικτώρια Καρύδα αφού όπως αναφέρει "Βλέπω την φιγούρα του άντρα μου στον δρόμο"!

Η Βικτώρια Καρύδα σπάραξε και συγκλόνισε στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ, μιλώντας για τη δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή!

Τα όσα είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου!

Δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα η Βικτώρια Καρύδα μιλώντας για τον Γιάννη Μακρήκάνοντας ακόμη και την Τατιάνα Στεφανίδου να βουρκώσει!

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές ήταν μόλις αναφέρθηκε για το σημάδι που είχε μείνει από το σώμα του στον τόπο της δολοφονίας.

«Το σημάδι από το σώμα του ήταν τόσο καιρό. Το έβλεπα κάθε μέρα! Ήθελα τόσο πολύ να φύγω από το σπίτι... Κάποιες φορές μέσα στο σπίτι τον νιώθω, απ΄ έξω βλέπω από το σημάδι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share