Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019

Στην αγκαλιά ενός άνδρα η Ρούλα Κορομηλά!

Γλυκές στιγμές!

13 Ιουνίου 2019 12:10
Στην αγκαλιά ενός άνδρα η Ρούλα Κορομηλά!

Στην αγκαλιά ενός άνδρα βρέθηκε η Ρούλα Κορομηλά! Για ποιο πράγμα μιλάμε;

Μα φυσικά για τον άνδρα που έχει επιλέξει να έχει στη ζωή της εδώ και σχεδόν δύο χρόνια! Η παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια απέχει από τον χώρο της τηλεόρασης και μάλιστα έχει αποφασίσει να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Η Ρούλα Κορομηλά, εδώ και δύο χρόνια διατηρεί σχέσει με έναν επιχειρηματίας, γύρω στα 50, ο οποίος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το χώρο της showbiz.

Μάλιστα, τον χειμώνα η παρουσιάστρια, είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στο Instagram της όπου καθόταν στο τζάκι μαζί με τον σύντροφό της, ωστόσο προτίμησε να μην μας τον δείξει. "Κρύο έξω...με ζεσταίνουν όμως όσοι βρίσκονται εδώ μόνο για μένα και αποφεύγοντας τη δημοσιότητα", έγραψε στη λεζάντα! Δείτε την ανάρτηση:

Ρούλα Κορομηλά άνδρας

"Μετά από κάποια ηλικία..." Το μήνυμα της Ρούλας Κορομηλά που.. ανησυχεί!

Τι συνέβη με την Ρούλα Κορομηλά; Γιατί αναφέρθηκε σε... ηλικίες και πρόσωπα; Δείτε το μήνυμα που... ανησυχεί!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είναι ενεργή στα social media και συχνά πυκνά, δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Χθες λοιπόν, η Ρούλα Κορομηλά ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram της, την οποία και συνόδεψε με ένα μήνυμα.

"Μετά από κάποια ηλικία, ο καθένας είναι υπεύθυνος για το πρόσωπο που έχει φτιάξει", έγραψε στη λεζάντα και πραγματικά προβλημάτισε τους πάντες! Δείτε την ανάρτηση:

Ρούλα Κορομηλά

Θλίψη για την Ρούλα Κορομηλά!

Μεγάλη θλίψη φαίνεται πως έχει η Ρούλα Κορομηλά! Τι έπαθε η παρουσιάστρια;

Η Ρούλα Κορομηλά, είναι ενεργή στα social media και πολλές φορές δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Έτσι το βράδυ της Τετάρτης η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να είναι θλιμμένη! Βέβαια, μπορεί και να μη συμβαίνει τίποτα και απλώς να ήταν μια διαφορετική πόζα!

Δείτε την ανάρτηση:

Ρούλα Κορομηλά

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share