Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: "Ήταν δίπλα μου στην τελευταία μου..." Τα συγκινητικά λόγια μετά τον χωρισμό!

Τι είπε;

12 Ιουνίου 2019 18:54
Αλέξανδρος Λυκουρέζος:

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha Tv «Μετά τα μεσάνυχτα». Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για όλα, μεταξύ αυτών είπε και κάποια συγκινητικά λόγια μετά τον χωρισμό του με την Νατάσα Καλογρίδη.

Μίλησε για τις επιλογές του στην προσωπική του ζωή μετά την απώλεια της Ζωής Λάσκαρη!

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είπε χαρακτηριστικά:

«Άλλος άνθρωπος η Καλογρίδη. Έχει πολλά προσόντα και πολλά ταλέντα. Αυτό που με κέρδισε είναι ότι η ίδια με επέλεξε. Ήταν δίπλα μου στην τελευταία μου περιπέτεια με τη σύλληψή μου και μπορώ να πω ότι ήταν πολύ συγκινητική η συμπαράστασή της. Αυτό δεν το ξεχνώ. Και όσον αφορά την περιπέτειά μου αυτή, έχω τη συνείδησή μου ήσυχη, δεν έχω διαπράξει τίποτα το παράνομο και πιστεύω ότι τελικά θα δικαιωθώ. Συνεχίζω να δικηγορώ με πάθος. Η ηλικία μου, μού προσφέρει την εμπειρία. Οι στόχοι μου παραμένουν μια μαχομένη δικηγορία μέχρι τέλους».

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Η υπόθεση με τη Μάρθα Κουτουμάνου και τα εξώδικα, με έχει πληγώσει»

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, άδειασε δημόσια τη Μάρθα Κουτουμάνου για το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη! Ποια κακοποίησε και γιατί; Τα είπε όλα στην Ελεονώρα Μελέτη!

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» για την διαμάχη που έχουν οι κόρες της Ζωής αλλά και για τα 41 χρόνια κοινής πορείας που είχαν, της οποίας τις ταινίες παραδέχεται πως δεν είχε δει μέχρι τη στιγμή που τη γνώρισε.

Κάτι όμως που δεν τον εμπόδισε να «κεραυνοβοληθεί» από την πρώτη κιόλας ματιά. Περιέγραψε τη στιγμή που ενημερώθηκε για το θάνατο της αγαπημένης του Ζωής ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει το πόσο στεναχωρημένος νιώθει εξαιτίας της δικαστικής διαμάχης που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κόρη του Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και τη Μάρθα Κουτουμάνου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share