Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019

Ναταλία Δραγούμη: "Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ευθύνεται που..." Τι συνέβη;

Μίλησε για όλα!

12 Ιουνίου 2019 17:20
Ναταλία Δραγούμη:

Η Ναταλία Δραγούμη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Star «Στην φωλιά των ΚΟΥ-ΚΟΥ» και αποκάλυψε ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος ευθύνεται που...

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην εκπομπή που παρουσιάζει στην ΕΡΤ μαζί με τον Μιχάλη Μαρίνο, Στα τραγούδια λέμε ναι. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως η εκπομπή θα συνεχίσει και του χρόνου, ενώ περιέγραψε και πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος επηρέασε την ημέρα προβολής του δικού τους προγράμματος.

Είπε χαρακτηριστικά:

Ναταλία Δραγούμη

«Θα συνεχίσουμε τηλεοπτικά. Η κανονική μας μέρα είναι η Παρασκευή. Επειδή έγινε εκείνη η αλλαγή στον ΣΚΑΪ με το Survivor και τον Σπύρο Παπαδόπουλο και πήγαν εκείνοι Παρασκευή, πήγαμε εμείς Σάββατο. Μετά επέστρεψε ο Σπύρος στο Σάββατο, αλλά δεν μπορούσαμε να ξαναμετακομίσουμε Παρασκευή. Αυτό θα γίνει από του χρόνου».

Ναταλία Δραγούμη: Αυτό είναι το μυστικό που κρατάει ζωντανή την σχέση με το σύζυγό της!

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ναταλία Δραγούμη, και μίλησε για το σύζυγό της και το μυστικό που κρατάει ζωντανή τη σχέση τους.

Η ηθοποιός και ο Έντι Ρόμπερτς είναι μαζί 18 χρόνια και είναι πολύ ευτυχισμένοι και αγαπημένοι.

Ναταλία Δραγούμη σύζυγος

«Αφιερώνουμε όσο μπορούμε περισσότερο χρόνο ο ένας στον άλλον. Πηγαίνουμε πολλά ταξίδια οι δυο μας, πίνουμε καφέδες έξω, συνήθως τα μεσημέρια, γιατί τελειώνω πολύ αργά από το θέατρο, όποιο μέσημεράκι – απογευματάκι είναι ο ιδανικός χρόνος να απολαύσουμε μια βόλτα παρεούλα. Συνταγή και μυστικό δεν υπάρχει. Υπάρχει εκτίμηση, σεβασμός, θαυμασμός μεταξύ μας και ενώ είναι δεδομένος ο ένας για τον άλλον, αυτό δεν σταματάει την επιθυμία να θέλουμε να δίνουμε χρόνο και χώρο στην σχέση», εξομολογείται η Ναταλία Δραγούμη στο Grande.

Πηγή: Youweekly.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Βαρύ πένθος για την Ναταλία Δραγούμη!

Δείτε όλα τα Lifestyle θέματα στο Athensmagazine.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share