Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019

Μαρία Μπακοδήμου: Με τρεμάμενη φωνή αποχαιρέτησε τον Πάνο Ζάρλα!

Δεν μπορούσε να μιλήσει!

12 Ιουνίου 2019 14:25
Μαρία Μπακοδήμου: Με τρεμάμενη φωνή αποχαιρέτησε τον Πάνο Ζάρλα!

Η Μαρία Μπακοδήμου μέσα από το σπίτι του Power of Love αποχαιρέτησε βουρκωμένη και με τρεμάμενη φωνή τον Πάνο Ζάρλα!

Τα επεισόδια του Power of Love γυρίζονται μέρες πριν και γι΄ αυτό δεν είχε υπάρξει κάποια αναφορά μέσα στο σπίτι για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα.

Η Μαρία Μπακοδήμου, μέσω της κάμερας, αποχαιρετά τον νικητή του Power of Love με ένα συγκινητικό βίντεο και φανερά συγκλονισμένη από τον χαμό του Ζάρλα.

Αναλυτικά η βουρκωμένη παρουσιάστρια αναφέρει: «Ήρθα εδώ για να αποχαιρετήσω έναν άνθρωπο που αγαπήσαμε. Τα γυρίσματά μας γίνονται μέρες πριν, σήμερα είναι η επόμενη μέρα του χαμού του Πάνου Ζάρλα. Τον Πάνο τον αγαπήσαμε μέσα από αυτό το σπίτι που ήταν ο δήμαρχός του, τον ζήσαμε μισό χρόνο. Μας έδωσε το φως του, την καλή του ενέργεια, την καλοσύνη του… Είναι ένα παιδί που αγαπήσαμε και μας συγκλόνισε όλους ο χαμός του, όταν το μάθαμε χθες. Όλοι οι άνθρωποι που δούλεψαν μαζί του στο Power of Love, όλοι οι φίλοι του, όλοι οι συνεργάτες έχουμε να του πούμε ένα μεγάλο αντίο. Δεν ξέρω αν μπορούμε να πούμε κάτι στην οικογένειά του, αν φτάνουν τα θερμά συλλυπητήρια για τη μάνα του και για όλους όσοι τον αγάπησαν. Αντίο Πάνο!».

Ψυχολογική κατάρρευση για τη Μαρία Μπακοδήμου!

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται αυτή η στιγμή η Μαρία Μπακοδήμου, αφού δε μπορεί να αντέξει αυτό που άκουσε.

Μα φυσικά, αναφερόμαστε στο χαμό του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν ενεπλάκη σε τροχαίο στη Συγγρού με τη μηχανή του.

Πάνος Ζάρλας

Η παρουσιάστρια του Power of Love,σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στο άκουσμα της είδησης, δεν άντεξε και λύγισε, αφού οι δυο τους είχαν μια άριστη σχέση και μέσα στο ριάλιτι αγάπης αλλά και μετά.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πάνος Ζάρλας, ήταν ο νικητής του Power of Love 1. Μάλιστα, η Μαρία Μπακοδήμου, έκανε και μια ανάρτηση στην οποία έγραψε: "Αχ ρε Πάνο...Πόνεσε η ψυχή μου Είχες μόνο ζωή πάνω σου, τίποτα σκοτεινό. Δεν..." Δείτε την ανάρτηση:

Πάνος Ζάρλας

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share