Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019

Σοκ: Δείτε πόσο άλλαξε η Μάρω Λύτρα από το fame story!

Είχαμε καιρό να την δούμε!

12 Ιουνίου 2019 14:27
Σοκ: Δείτε πόσο άλλαξε η  Μάρω Λύτρα από το fame story!

Μία εξαιρετική φωνή, πανέμορφη και μια από τις παρουσίες που θυμόμαστε όλοι από το Fame Story 2.


H Μάρω Λύτρα έκανε αξιόλογη καριέρα στην Ελλάδα. Τραγούδησε σε αρκετά μαγαζιά, συνεργάστηκε με επιτυχημένους καλλιτέχνες ωστόσο μια ωραία πρωϊα… εξαφανίστηκε, για να μείνει μόνιμα στον Καναδά, όπου έγινε νοσοκόμα.

Δείτε πώς είναι σήμερα η Μάρω:

undefined

undefined

Νίκος Μίχας: Εσείς θυμάστε τον πρώην παίκτη του "Fame Story"; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Νίκος Μίχας: Εσείς θυμάστε τον πρώην παίκτη του

Δεκαέξι χρόνια πέρασαν από τότε που γνωρίσαμε τον Νίκο Μίχα, μέσα από το reality του ΑΝΤ1, "Fame Story".

O Νίκος Μίχας μετά το τέλος του ριάλιτι, συνέχισε κάνοντας δισκογραφία, συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική.

Tον Μάιο του 2016 μετακόμισε μόνιμα στα Κύθηρα, όπου εργάστηκε ως γιατρός τόσο το συγκεκριμένο νησί, όσο και τα Αντικύθηρα, με τα οποία τον συνδέουν οικογενειακοί δεσμοί, αφού πρόκειται για τον τόπο της γιαγιάς του.

Μάλιστα, το τελευταίο καιρό,επέστρεψε και πάλι στην Αθήνα και ως γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς»,ενώ δεν έχει εγκαταλείψει τελείως το τραγούδι, κρατώντας χαμηλό προφίλ.

Πρόσφατα, πραγματοποίησε μια βραδινή έξοδο στο θέατρο, όπου παρακολούθησε την παράσταση "Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες". Στο τέλος, ο ίδιος συνάντησε τους πρωταγωνιστές στο φουαγιέ και του έδωσε τα "συγχαρητήριά" του, ενώ έβγαλε και μία αναμνηστική φωτογραφία με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Πώς είναι σήμερα ο Μίχας από το fame story;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share