Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Μετά από κάποια ηλικία..." Το μήνυμα της Ρούλας Κορομηλά που.. ανησυχεί!

Τι έγραψε;

12 Ιουνίου 2019 11:06

Τι συνέβη με την Ρούλα Κορομηλά; Γιατί αναφέρθηκε σε... ηλικίες και πρόσωπα; Δείτε το μήνυμα που... ανησυχεί!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είναι ενεργή στα social media και συχνά πυκνά, δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Χθες λοιπόν, η Ρούλα Κορομηλά ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram της, την οποία και συνόδεψε με ένα μήνυμα.

"Μετά από κάποια ηλικία, ο καθένας είναι υπεύθυνος για το πρόσωπο που έχει φτιάξει", έγραψε στη λεζάντα και πραγματικά προβλημάτισε τους πάντες! Δείτε την ανάρτηση:

Ερωτευμένη η Ρούλα Κορομηλά! Αυτός ο άνδρας της "έκλεψε" την καρδιά!

Με ποιον είναι ερωτευμένη η Ρούλα Κορομηλά;

Η Ρούλα Κορομηλά τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να απέχει από τον χώρο της τηλεόρασης, ενώ μάλιστα προστατεύει αρκετά και την προσωπική της ζωή.

Μπορεί να έχει σύντροφο εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο έχει αποφασίσει να μην προκαλεί κάνοντας δημόσιες εμφανίσεις. Ποιος είναι ο σύντροφος;

Πρόκειται για έναν επιχειρηματία, γύρω στα 50, ο οποίος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το χώρο της showbiz, ενώ η Ρούλα Κορομηλά έχει αποφασίσει να μη μας δείξει τίποτα από εκείνον.

Θλίψη για την Ρούλα Κορομηλά!

Μεγάλη θλίψη φαίνεται πως έχει η Ρούλα Κορομηλά! Τι έπαθε η παρουσιάστρια;

Η Ρούλα Κορομηλά, είναι ενεργή στα social media και πολλές φορές δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Έτσι το βράδυ της Τετάρτης η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να είναι θλιμμένη! Βέβαια, μπορεί και να μη συμβαίνει τίποτα και απλώς να ήταν μια διαφορετική πόζα!

Δείτε την ανάρτηση:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share