Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χτυπήθηκε αλύπητα από τον καρκίνο ο Γιώργος Παπαδάκης: Η άγνωστη και σκληρή μάχη μάχη που δεν γνώριζε κανείς!

Ασύλληπτη τραγωδία!

12 Ιουνίου 2019 09:07
Χτυπήθηκε αλύπητα από τον καρκίνο ο Γιώργος Παπαδάκης: Η άγνωστη και σκληρή μάχη μάχη που δεν γνώριζε κανείς!

Στο πρόσφατο παρελθόν ο Γιώργος Παπαδάκης έχει μιλήσει για τον καρκίνο και πόσο πολύ έχει χτυπήσει τον δημοσιογράφο!

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας στο πρόσφατο παρελθόν παρουσίασε το βιβλίο του Το ζεϊμπέκικο του νικητή και ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που μίλησαν για το βιβλίο του, κάνοντας παράλληλα μια προσωπική εξομολόγηση αφού ο καρκίνος του στέρησε τους γονείς του και τα δυο του αδέλφια…

«Τα κεντρικά πρόσωπα του βιβλίου κατά την άποψη μου είναι τέσσερα: ο καρκίνος, ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ο Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας, αλλά και η Μαρία. Η Μαρία που έχει να αντιμετωπίσει τον καρκίνο, τον Κώστα Χαρδαβέλλα αλλά και να μεγαλώσει και τον Κωνσταντίνο. Θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Έχω χάσει τον πατέρα μου από καρκίνο, έχω χάσει τη μητέρα μου από καρκίνο, όλους σε πάρα πολύ μικρή ηλικία. Έχασα τον αδελφό μου στα 49 του χρόνια, έχασα την αδελφή μου στα 52 της χρόνια. Έχω την οικογένεια μου, αλλά έχω και τους φίλους μου. Τους φίλους μου που φροντίζουν να περνάνε μηνύματα ζωής. Για αυτό θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ.»

Έβαλε ένα τέλος ο Γιώργος Παπαδάκης...

... στα σενάρια που τον ήθελαν να φεύγει από τον ΑΝΤ1 μετά από πάρα πολλά χρόνια!

Ανακοίνωση του ΑΝΤ1 «έσκασε» μόλις τώρα και αφορά τον Γιώργο Παπαδάκη και την εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα»! Γιώργος Παπαδάκης: Πάει στα δικαστήρια για την Μπάγια Αντωνοπούλου! Τι συνέβη;

Όλοι περίμεναν τα νέα.

Συγκεκριμένα ο ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Παπαδάκης συμφώνησαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για 1+1 χρόνια και το κανάλι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση!

Αναλυτικά: «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει τη συνέχιση της πολύχρονης συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαδάκη για 1+1 χρόνια.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, 29 χρόνια στην κορυφή της τηλεθέασης, συνεχίζει στον ΑΝΤ1 ως παρουσιαστής της μακροβιότερης και πιο επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, «Καλημέρα Ελλάδα», η οποία είναι πλέον άρρηκτα συνδεδεμένη με την 30ετή παρουσία του σταθμού και την ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα.

Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» σημειώνει και φέτος μία επιτυχημένη σεζόν και κυριαρχεί στη ζώνη 06:00-10:00 με συνολικό μέσο όρο 22,2%. Στη ζώνη προβολής της εκπομπής, ο ΑΝΤ1 παραμένει πρώτος από την αρχή της σεζόν με 3,4 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι.

Η ανανέωση της συνεργασίας του σταθμού με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή επιβεβαιώνει τη μακρά και εξαιρετική συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share