Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

Νίκος Μουτσινάς: Παντρεύεται; Η σπόντα την ώρα της εκπομπής!

Η αποκάλυψη για το γάμο!

11 Ιουνίου 2019 17:48
Νίκος Μουτσινάς: Παντρεύεται; Η σπόντα την ώρα της εκπομπής!

«Εγώ δεν έπρεπε να παντρευτώ;» δήλωσε ο Νίκου Μουτσινάς στο πλατό της εκπομπή του μετά την αποκάλυψη για το γάμο της Μαρίας Ηλιάκη.

Όπως έγινε γνωστό, η παρουσιάστρια παντρεύεται τον σύντροφό της.


Τον γάμο δεν γινόταν να μην σχολιάσει ο Νίκος Μουτσινάς με τον δικό του πάντα χιουμοριστικό τρόπο που μας έκανε να λιώσουμε στα γέλια.

«Τελικά ήταν αλήθεια… Η Μαρία Ηλιάκη παντρεύεται, θα την παντρέψει η Κατερίνα Καραβάτου! Εγώ δεν ξέρω πόσα μπορώ να αντέξω, τα χτυπήματα της μοίρας είναι αλύπητα… Ρε Μαράκι, τα ξέχασες όλα; Τα γέλια μας τους χορούς μας; Όλα; Εγώ δεν έπρεπε να παντρευτώ την Ηλιάκη;», είπε και στην συνέχεια της αφιέρωσε ένα τραγούδι και έπεσε στα πατώματα.

Νίκος Μουτσινάς: Παντρεύεται

Πηγή : youweekly.gr

Πατέρας για πρώτη φορά ο Νίκος Μουτσινάς

Πατέρας για πρώτη φορά ο Νίκος Μουτσινάς;

Την αποκάλυψη πως θα ήθελε πολύ να αποκτήσει παιδί έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Νίκος Μουτσινάς!

Ο παρουσιαστής, πριν λίγο διάστημα, είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτηκαι είχε μιλήσει ανοικτά για την προσωπική του ζωή!

Ο λαμπερός παρουσιαστής μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πατρότητα και κατά πόσο ένα παιδί είναι στα άμεσα σχέδιά του:

Πατέρας για πρώτη φορά ο Νίκος Μουτσινάς; Η αποκάλυψη του ίδιου!

«Την οικογένεια όπως την έχουμε όλοι στο μυαλό μας δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορέσω να την κάνω.

Παιδί θέλω πάρα πολύ, είχα περάσει μία φάση που πραγματικά πίστευα ότι έχω ορμόνες μέσα μου, ότι θα μείνω έγκυος, πώς να το πω; Είχα τρελαθεί “έλεγα θέλω να κάνω παιδί!”. Τώρα δεν είμαι σε αυτή την τρέλα αλλά θα ήθελα πολύ!

Προσπαθώ να δώσω χρόνο για να καταλάβω αν είναι μία πραγματική ανάγκη ή αν δεν είναι. Γιατί αν δεν είναι, είναι κρίμα να ξεσηκώσω ένα παιδάκι από το πουθενά…» εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Νίκος Μουτσινάς: Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι ο παρουσιαστής!

Ξέρετε πόσο χρονών είναι ο Νίκος Μουτσινάς; Εμείς μείναμε άφωνοι όταν το είδαμε!

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ φέτος δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν παρακολουθεί το "Για την παρέα" στο Open!

Ωστόσο, έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η ηλικία του;

Είστε έτοιμοι; Ο Νίκος Μουτσινάς γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 6 Σεπτεμβρίου το 1977 που σημαίνει ότι είναι 41 ετών! Πάθατε πλάκα; Και εμείς αφού ο παρουσιαστής δε μοιάζει καν να έχει περάσει τα 40!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share