Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

Πατέρας για πρώτη φορά ο Νίκος Μουτσινάς;

Η αποκάλυψη του ίδιου!

11 Ιουνίου 2019 10:47
Πατέρας για πρώτη φορά ο Νίκος Μουτσινάς;
Follow us on Google News

Την αποκάλυψη πως θα ήθελε πολύ να αποκτήσει παιδί έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Νίκος Μουτσινάς!

Ο παρουσιαστής, πριν λίγο διάστημα, είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη και είχε μιλήσει ανοικτά για την προσωπική του ζωή!

Ο λαμπερός παρουσιαστής μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πατρότητα και κατά πόσο ένα παιδί είναι στα άμεσα σχέδιά του:

Πατέρας για πρώτη φορά ο Νίκος Μουτσινάς; Η αποκάλυψη του ίδιου!

«Την οικογένεια όπως την έχουμε όλοι στο μυαλό μας δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορέσω να την κάνω.

Παιδί θέλω πάρα πολύ, είχα περάσει μία φάση που πραγματικά πίστευα ότι έχω ορμόνες μέσα μου, ότι θα μείνω έγκυος, πώς να το πω; Είχα τρελαθεί “έλεγα θέλω να κάνω παιδί!”. Τώρα δεν είμαι σε αυτή την τρέλα αλλά θα ήθελα πολύ!

Προσπαθώ να δώσω χρόνο για να καταλάβω αν είναι μία πραγματική ανάγκη ή αν δεν είναι. Γιατί αν δεν είναι, είναι κρίμα να ξεσηκώσω ένα παιδάκι από το πουθενά…» εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Νίκος Μουτσινάς: Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι ο παρουσιαστής!

Ξέρετε πόσο χρονών είναι ο Νίκος Μουτσινάς; Εμείς μείναμε άφωνοι όταν το είδαμε!

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ φέτος δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν παρακολουθεί το "Για την παρέα" στο Open!

Ωστόσο, έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η ηλικία του;

Είστε έτοιμοι; Ο Νίκος Μουτσινάς γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 6 Σεπτεμβρίου το 1977 που σημαίνει ότι είναι 41 ετών! Πάθατε πλάκα; Και εμείς αφού ο παρουσιαστής δε μοιάζει καν να έχει περάσει τα 40!

Νίκος Μουτσινάς: Αυτό είναι το υπέρλαμπρο σπίτι του!

Στο σπίτι του με τα δυο του σκυλιά, φωτογραφήθηκε στο πρόσφατο παρελθόν ο Νίκος Μουτσινάς για γνωστό περιοδικό και έδωσε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης. Ο παρουσιαστής μίλησε μεταξύ άλλων για την την απώλεια της μητέρας του, τη σχέση του με τον πατέρα του και την ενηλικίωσή του.

«Τα έχω βάλει με τις μανάδες αυτό τον καιρό, των οποίων όλες οι προσπάθειες έγκειται στο να είναι δεμένες με το παιδί τους –είναι πηγή ζωής για όλους η μάνα- και ξαφνικά , όταν πεθαίνουν , σε όποια ηλικία, είναι τόσο βίαιο αυτό το κόψιμο, που ουσιαστικά είναι η κλωτσιά στην ενηλικίωση. Η ψευδαίσθηση ότι μεγαλώνουμε όταν εγκαταλείπουμε την πατρική εστία για σπουδές είναι το απόλυτο ψέμα. Ενηλικιώνεσαι όταν χάνεις τον ρόλο του παιδιού. Όταν πέθαναν οι παππούδες μου, δεν ήμουν πλέον εγγονός κανενός, ήμουν μόνο γιός, και τώρα ξαφνικά δεν είμαι ούτε γιος», εξηγεί ο Νίκος.

Πατέρας για πρώτη φορά ο Νίκος Μουτσινάς; Η αποκάλυψη του ίδιου!

Η σχέση του με τον πατέρα του, δεν μπορεί να καλύψει το κενό όπως εξομολογείται ο ίδιος. «Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή που έχω μείνει με ένα βύσμα στο χέρι να πάω να το βάλω στον πατέρα μου. Δεν ξέρω που έχει τις πρίζες του. Είναι ένα καινούριο μηχάνημα οπότε πάω σιγά και ήρεμα. Ούτε μπορώ ενώ προσπαθώ να ξεπεράσω μια σχέση, να δημιουργήσω μια άλλη. Προσπαθώ να διαπραγματευτώ μια ελευθερία την οποία δεν είχα ποτέ. Που σημαίνει ότι δεν ξέρω τι να κάνω. Γι’αυτό και κάθομαι σπίτι μου. Δεν ξέρω τι σημαίνει να είσαι απόλυτα ελεύθερος. Είναι σαν να λες ‘’Μισό λεπτό τι γίνεται; Τώρα κάνω ό,τι θέλω, δε δίνω αναφορά σε κανέναν’’;», αναφέρει.

Πατέρας για πρώτη φορά ο Νίκος Μουτσινάς; Η αποκάλυψη του ίδιου!

Ο Νίκος Μουτσινάς οικογένειά του επίσης θεωρεί τους φίλους του οι οποίοι του έχουν σταθεί σε δύσκολες στιγμές αλλά έχουν μοιραστεί και τη χαρά του. «Οι πέντε άνθρωποι που είναι η παρέα μου, και τους απέκτησα σε μεγάλη ηλικία –δηλαδή , έχω και έχουν κοπιάσει για την φιλία μας- με κάνουν υπερήφανο. Τώρα πια είναι οικογένεια, το έδειξαν με κάθε τρόπο», τονίζει!

Πατέρας για πρώτη φορά ο Νίκος Μουτσινάς; Η αποκάλυψη του ίδιου!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share