Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η εξωτική κόρη της Ματθλίδης Μαγγίρα μεγάλωσε και πάθαμε πλάκα με την ομορφιά της!

Δεν είναι πολύ όμορφη;

10 Ιουνίου 2019 17:18
Η εξωτική κόρη της Ματθλίδης Μαγγίρα μεγάλωσε και πάθαμε πλάκα με την ομορφιά της!

Η Ματθίλδη Μαγγίρα είναι μία εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιός και μάλιστα όχι από τις συνηθισμένες, καθώς ανήκει στις πιο επιτυχημένες showomen, χαρίζοντάς μας άπειρες στιγμές γέλιου.

Εκτός αυτών όμως, είναι και μία γλυκιά μανούλα που τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στην κόρη της, Λήδα. Η νεαρή κοπέλα δε μένει πλέον στην Ελλάδα, καθώς έχει μετακομίσει μόνιμα στο εξωτερικό. Δεν ξεχνά όμως να επισκέπτεται την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα, όπως και λίγες μέρες πριν που επέστρεψε στην Ελλάδα και έσπευσε να δει τη μητέρα της. Η Ματθίλδη με τη σειρά της έκανε ένα πολύ γλυκό post στο Instagram, όπου έγραψε: «Επιτέλους ήρθε η Λήδα για καλοκαίρι και πάλι μαζί! Finally my daughter is back to Greece for a beautiful summer yeaaaa» .

Να θυμίσουμε πως έχουν συνεργαστεί και σε επαγγελματικό επίπεδο, ερμηνεύοντας το καινούργιο τραγούδι της μπάντας «Έτερονήμισυ» με τίτλο «Ονειράκια» μαζί. Δείτε τη γλυκιά φωτογραφία:

Νίκος Παπαναστασίου: Ραγίζει καρδιές μιλώντας για την αυτοκτονία της 23χρονης κόρης του!

Πριν από 3 χρόνια αυτοκτόνησε μόλις στα 23 της χρόνια σκορπίζοντας θλίψη. Ο ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του σήμερα και την απώλεια που βιώνει.

«Ο θάνατος της κόρης μου με πονάει πολύ. Έχει επιπτώσεις στην ισορροπία της οικογένειας», δήλωσε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά ενώ είπε ότι δεν μιλάνε ποτέ με τον γιο του για την κόρη του

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει στην εκπομπή “Καρντάσιανς”:

"Πήρε, δυστυχώς, όλη τη σακούλα με τα χάπια που μας είχε δώσει ο γιατρός για την πάθησή της (βουλιμία). Κατά τις δώδεκα και μισή τη νύχτα, η πρώην σύζυγός μου άκουσε ένα θόρυβο. Άκουσαν να πέφτει η Εύα και όταν μπήκαν την είδαν να σπαρταράει στο πάτωμα. Η Εύα πήγε στο δωμάτιό της στις πέντε το απόγευμα και άρχισε την “τελετή”.

Πήρε μεγάλη ποσότητα χαπιών και δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό η πρώην σύζυγός μου που ήταν στο διπλανό δωμάτιο και διάβαζε το μικρό μας γιο. Σκεφτείτε πόση ώρα πάλευε ο οργανισμός της.

Όταν με φωνάξανε και πήγα στο σπίτι, μετά από δέκα λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο. Τέσσερις ώρες στο Ασκληπιείο Βούλας βρίσκονταν από πάνω της δεκαπέντε γιατροί.

Αν την προλαβαίναμε στην αρχή, θα της κάναμε μια πλύση στομάχου και θα σωνόταν το κορίτσι μας. Πήγε η κορούλα μου τσάμπα και βερεσέ"

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share