Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Βικτώρια Καρύδα: "Η κορούλα μου μιλάει στον πατέρα της και του γράφει ποιήματα!" (Video)

Συγκινούν τα λόγια της..

10 Ιουνίου 2019 13:55
Βικτώρια Καρύδα:

Σπαράζουν καρδιές τα λόγια της Βικτώρια Καρύδα μετά τον θάνατο του άντρα της έντεκα μήνες μετά.. Εξομολογείται ότι "η κορούλα μου μιλάει στον πατέρα της και του γράφει ποιήματα!"

Η Βικτώρια Καρύδα λύγισε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Μαζί σου», μιλώντας για τη δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή!

Η αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε για πρώτη φορά στην Τατιάνα Στεφανίδου!

Μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή η Βικτώρια Καρύδα ζει το απόλυτο δράμα και ακόμη δεν έχει συνέλθει απ'ό,τι έχει συμβεί!

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks έβαλε τα κλάματα στη συνέντευξη, καθώς οι έντονες αναμνήσεις και το σοκ της απώλειας την έχουν συγκλονίσει

«Δεν ξέρω τι ήταν πριν, όταν τον γνώρισα ήταν ψυχούλα, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μια μέρα θα τον χάσω», ανέφερε η Βικτώρια όταν δάκρυσε!

Στη συνέχεια μίλησε για τα όνειρα που βλέπει στον ύπνος της, συγκλονίζοντας ακόμη και την παρουσιάστρια: «Τον έβλεπα στον ύπνο μου και τον ρωτούσα ποιος και γιατί. Του ζητούσα να με πάρει αγκαλιά Πριν μερικές μέρες τον είδα που πηγαίναμε βόλτα και του είπε πόσο μου έχεις λείψει. Ξύπνησα και νόμιζα ότι ένιωθα τα χέρια του».

Δείτε το απόσπασμα από το youweekly.gr:

Συγκλονίζει η Βικτώρια Καρύδα: Ο φόβος για δεύτερο θάνατο!

Άφωνους αφήνει τους πάντες η Βικτώρια Καρύδα, με όσα αναφέρει για τον δεύτερο θάνατο που φοβάται!

Συγκεκριμένα, στη σημερινή εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, είδαμε ένα trailer για το επεισόδιο της Δευτέρας, με την παρουσιάστρια, να εξασφαλίζει μια τρομερή συνέντευξη από την Βικτώρια Καρύδα.

Έτσι στη σημερινή εκπομπή μας έδωσε μια μικρή γεύση για το τι θα δούμε τη συνέντευξη! Η πρώην παίκτρια του My style rocks, συγκλονίζει λέγοντας πως κάθε μέρα που περνά μετά τον χαμό του συζύγου της, του αφήνει σοκολατάκια στο κομοδίνο του.

Μάλιστα, προχώρησε και σε μία ακόμη αποκάλυψη! Η Βικτώρια Καρύδα αποκάλυψε πως η μητέρα της έχει σοβαρά προβλήματα υγείας και φοβάται μην τη χάσει! Παραπάνω πληροφορίες θα μάθουμε τη Δευτέρα στο Μαζί σου!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share