Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019

Ζει ένα δράμα η Αννίτα Πάνια: Τι σοκαριστικό συμβαίνει μέρες και νύχτες αμέσως μετά τον θάνατο του πατέρα της;

Εφιάλτης για την παρουσιάστρια!

9 Ιουνίου 2019 12:18
Ζει ένα δράμα η Αννίτα Πάνια: Τι σοκαριστικό συμβαίνει μέρες και νύχτες αμέσως μετά τον θάνατο του πατέρα της;

Εφιαλτικές μέρες και νύχτες ζει η Αννίτα Πάνια μετά τον θάνατο του πατέρα της! Ζει ένα δράμα και το έχει όλο το ρεπορτάζ...

Πριν από λίγες ημέρες η Αννίτα έδωσε το τελευταίο αντίο στον πατέρα της μετά τον χαμό του από την πολύχρονη μάχη με το Αλτσχάιμερ κι από εκείνο το βράδυ ξεκίνησε ένας πραγματικός εφιάλτης και την ίδια!

Ζει ένα δράμα η Αννίτα Πάνια

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, από άνθρωπο που βρίσκεται πολύ κοντά με την παρουσιάστρια και βιώνει καταστάσεις τις τελευταίες ημέρες, σας αποκαλύπτω μέσα από το Vanda's blog, πως η Αννίτα έχει χάσει τον ύπνο της! "Βλέπει τον πατέρα της πολλές φορές στα όνειρά της. Βασικά εδώ και 2 ημέρες τον βλέπει κάθε μέρα! Ξυπνάει με κλάματα μερικές φορές στον ύπνο της και επειδή δεν κοιμάται καλά τις νύχτες η καθημερινότητά της γίνεται πολύ εξοντωτική για εκείνη! Τις έχει κοπεί και λίγο η όρεξη αλλά προσπαθεί να το παλέψει για το παιδί της. Δεν θέλει να την βλέπει έτσι."


Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και δεν ξέρεις τι να πεις σε τέτοιες καταστάσεις...

Πήρε την μεγάλη απόφαση η Αννίτα Πάνια: Ανακοινώνει το τέλος!

Πήρε την μεγάλη απόφαση η Αννίτα Πάνια: Ανακοινώνει το τέλος!

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει την Αννίτα Πάνια στον ρόλο της παρουσιάστριας σε διάφορες εκπομπές ωστόσο αποφάσισε να κάνει μια στροφή στην καριέρα της, βάζοντας ένα τέλος στην αρχική της απόφαση να μην κάνει κάτι άλλο πέρα της… παρουσίασης!

Συγκεκριμένα η Αννίτα Πάνια αναμένεται να πάρει μέρος στο πέμπτη remake της ταινίας “Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα” σε ρόλο ηθοποιού!

Πήρε την μεγάλη απόφαση η Αννίτα Πάνια
Τα γυρίσματα έχει αρχίσει ο σκηνοθέτης Όμηρος Ευστρατιάδης. Ενώ η ταινία αναμένεται να βγει επίσημα στους κινηματογράφους τον Οκτώβρη του 2019.


«Κάνουμε γυρίσματα παντού. Σε σχολεία, αυλές, καφετέριες και clubs», αναφέρει ο σκηνοθέτης της ταινίας που είναι συνδεδεμένη με τα πιο αθώα μας χρόνια. Στο πρωταγωνιστικό καστ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του People, θα δούμε τους Ελένη Φιλίνη, Πασχάλη Τσαρούχα, Θοδωρή Ρουμπάνη, στη μουσική τον Τόνι Σφήνο ενώ σε ρόλο – έκπληξη θα έχει στην ταινία η Αννίτα Πάνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share