Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021

Το δράμα της Ελένης Μενεγάκη: Ο γιος της επέλεξε τον Λιάτσιο!

Ζει τον δικό της Γολγοθά!

9 Ιουνίου 2019 10:20
Το δράμα της Ελένης Μενεγάκη: Ο γιος της επέλεξε τον Λιάτσιο!

Ένα δράμα ζει η παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη! Ο γιος της, Άγγελος, επέλεξε τον Λάτσιο! Τι συνέβη;

Τον τελευταίο καιρό η παρουσιάστρια του ALPHA πέρασε μια δύσκολη περίοδο με τον 15χρονο γιο της!


Ο μικρός είχε κάποιες κόντρες μαζί της και είχε αποφασίσει να περνάει περισσότερο χρόνο με τον πατέρα του, Γιάννη. Αυτό, όμως, φαίνεται ότι τώρα άλλαξε!

Εδώ και λίγο καιρό ο Άγγελός είχε επιλέξει να μένει όλο και περισσότερο με τον πατέρα του κι αυτό συνέβη για διάφορους λόγους. Πρώτα απ'όλα, με δεδομένο ότι τα τρία παιδιά της Ελένης είναι κορίτσια, ο Άγγελος αισθάνθηκε την ανάγκη να βρίσκεται περισσότερο με τον πατέρα του καθώς τον χρειάζεται και αυτή την περίοδο της εφηβείας που περνάει.


Όμως, όπως μετέφεραν στο Vanda's blog και το Youweekly.gr πηγές από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που έχουν να κάνυν με τη σχέση ανάμεσα στην Ελένη και τον Άγγελο.

Φυσικά οι δυο τους αγαπιούνται πάρα πολύ, είναι γνωστό σε όσους ξέρουν την παρουσιάστρια πόσο λατρεύει τα παιδιά της κι εκείνα αυτήν. Όμως, ο μικρός ένοιωσε, όπως αναφέρουν πληροφορίες, πίεση από τη δημοσιότητα που αναπόφευκτα υπάρχει γύρω από τη ζωή της μητέρας του, μια πίεση που έγινε φανερή πριν από λίγο καιρό κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου ανάμεσά τους.

 Ελένης Μενεγάκη: Ο γιος της επέλεξε τον Λιάτσιο!

Το επεισόδιο

Η Ελένη Μενεγάκη πιάστηκε από τον φωτογραφικό φακό να καβγαδίζει με τον γιο της στο κέντρο της Αθήνας λίγο πριν μπουν σε γνωστό μαγαζί υποδημάτων και σας παραθέσαμε στο Youweekly.gr αποκλειστικά της φωτογραφίες.

Ο έφηβος, πλέον, Άγγελος αντιλήφθηκε από την πρώτη στιγμή τους φωτογράφους που τους εντόπισαν και αμέσως έχασε τη διάθεσή του για βόλτα με ψώνια με την μητέρα του. Παρά την εξοικείωσή του με τα φώτα της δημοσιότητας από πολύ μικρός, τώρα που βρίσκεται σε ευαίσθητη συναισθηματική ηλικία θέλει να νιώθει πιο ελεύθερος.

Λίγο αργότερα, ο νεαρός αποφάσισε να αποχωρήσει από το κατάστημα, αφού προηγουμένως συμφιλιώθηκε με την μητέρα του, Ελένη. Μπορεί για τον Άγγελο Λάτσιο να είναι απλώς η μαμά του, όμως η γνωστή παρουσιάστρια γίνεται εδώ και πολλά χρόνια στόχος των φωτογράφων που την ακολουθούν παντού. Κι αυτό τον ενοχλεί πολύ. Ήταν λοιπόν κι αυτός ένας λόγος που αποφάσισε να περνάει περισσότερες ώρες με τον πατέρα του και μακριά από τα Μελίσσια.

Τις τελευταίες, όμως, ημέρες φαίνεται ότι τα πράγματα άλλαξαν και πάλι. Ο Άγγελος είναι όλο και περισσότερο στα Μελίσσια και περνάει εκεί το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του και αυτό δεν είναι τυχαίο, όπως επιβεβαιώνουν πηγές από το στενό περιβάλλον της παρουσιάστριας. Οι ίδιοι άνθρωποι λένε ότι υπήρξε μια συζήτηση ανάμεσα στους δυο τους, μια μεγάλη και πολύ σοβαρή συζήτηση, στην οποία τόσο ο Άγγελος όσο και η ίδια η Ελένη Μενεγάκη είπαν όλα όσα ήθελαν να πουν ο ένας στον άλλον.

Η παρουσιάστρια καταλαβαίνει απόλυτα πως αισθάνεται ο γιος της γι αυτό κι έχει κάνει προσπάθειες τον τελευταίο καιρό να μην δίνει τόση σημασία στο γεγονός ότι οι παπαράτσι την ακολουθούν παντού.

 Ελένης Μενεγάκη: Ο γιος της επέλεξε τον Λιάτσιο!

Επίσης, προσπαθεί πλέον να δίνει η ίδια στη δημοσιότητα τις στιγμές και τα ενσταντανέ που θέλει ώστε να τροφοδοτεί επιλεκτικά το ενδιαφέρον του κοινού για τα προσωπικά της. Η κατάσταση έχει όντως αλλάξει και ο Άγγελος το βλέπει, κάτι που αναγνώρισε στη μητέρα του.

Η Ελένη Μενεγάκη έτσι κι αλλιώς ήταν πάντα πολύ προσεκτική με τα παιδιά της και έχει δώσει στο παρελθόν μεγάλες μάχες με τον Τύπο προκειμένου να μην δημοσιεύονται φωτογραφίες τους. Αυτή η κατάσταση έγινε σεβαστή από μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ και σταδιακά από όλους, καθώς αντιλαμβάνονται τη λατρεία που έχει για τα παιδιά της και τη μεγάλη της ευαισθησία προς αυτά. Εξάλλου, η ίδια η Ελένη είναι πάντα φιλική προς τους εκπροσώπους του Τύπου και αντιλαμβάνεται ότι κάνουν απλώς τη δουλειά τους ενώ το μόνο που ζήτησε ποτέ είναι να μην μπλέκουν τα παιδιά της σε αυτό το παιχνίδι! Κάτι που με το σπαθί της κέρδισε απόλυτα!

Ο γιος της πλέον είναι και πάλι πολύ κοντά της και η ίδια αισθάνεται τόσο ευτυχισμένη όσο και δικαιωμένη!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share