Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτό δεν το περιμέναμε: Τίτλοι τέλους για αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz λίγο πριν το γάμο!

Ακυρώνεται το γάμος;

8 Ιουνίου 2019 21:42
Αυτό δεν το περιμέναμε: Τίτλοι τέλους για αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz λίγο πριν το γάμο!

Φήμες κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και θέλουν το ζευγάρι να ρίχνει τίτλους τέλους λίγο πριν το γάμο τους και να έχουν σύννεφα στη σχέση τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, αν και τον περασμένο μήνα πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του γιου τους, η μεταξύ τους σχέση διέρχεται μια μεγάλη κρίση.


Ο λόγος για την Μικαέλα Φωτιάδη και τον Γιάννη Μπορμπόκη.



Σύμφωνα με την εφημερίδα, το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση μέχρι να αποφασίσουν πώς θα πορευτούν. Η βασική αιτία σύγκρουσης ανάμεσά τους είναι η επιθυμία της Μικαέλας Φωτιάδη μα εστιάσει στην καριέρα της και στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

«Θέλουν να δώσουν λίγο χρόνο για να δουν πώς θα κυλήσουν τα πράγματα μεταξύ τους», αποκαλύπτει πρόσωπο από το στενό περιβάλλον τους.

Σοκ: O Bradley Cooper και η Irina Shayk χώρισαν έπειτα από 4 χρόνια σχέσης!

Κι όμως είναι αλήθεια ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια διάλεξαν να μην είναι πλέον μαζί! Τη Δευτέρα η New York Post δημοσίευσε πως η Irina Shayk και ο Bradley Cooper είναι στα χωρίσματα και πως η σχέση μεταξύ τους κρέμεται από μία κλωστή και πως ο μόνος λόγος που το προσπαθούν είναι η κόρη τους.

Εχθές όμως ένα καινούργιο δημοσίευμα ανέφερε πως η Irina έχει ήδη φύγει από το σπίτι στο οποίο έμεναν μαζί και πως έχουν ουσιαστικά χωρίσει. Σήμερα το People επιβεβαίωσε την είδηση και εμείς δεν ξέρουμε πως ακριβώς να το διαχειριστούμε. Ο 44χρονος ηθοποιός και το 33χρονο μοντέλο αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος στη σχέση τους και αυτό είναι πια επίσημο.

Οι δύο stars είναι μαζί από το 2015, ενώ το 2017 καλωσόρισαν μαζί το πρώτο τους παιδάκι, τη μικρή Lea De Seine. Κι ενώ η σχέση τους εδώ και καιρό δεν πήγαινε καλά, εκείνοι προσπαθούσαν να τη σώσουν για την κόρη τους. Εν τέλει τους βρήκε ο χωρισμός και αυτό είναι πλέον οριστικό. Ο εκπρόσωπός τους δεν απάντησε στο αίτημα του People για να επιβεβαιώσει την είδηση, όμως είναι οριστικό.


Η 33χρονη Ρωσίδα καλλονή μάλιστα απαθανατίστηκε μετά από πολύ καιρό στην Καλιφόρνια, και κυκλοφορούν ήδη οι νέες της φωτογραφίες, στις οποίες μάλιστα δείχνει και πολύ χαρούμενη. Επιπλέον ανακαλύψαμε κι ένα account στο Instagram, το οποίο ανεβάζει φωτογραφίες της μικρής Lea, την οποία αν δεν έχει τύχει να δεις χωρίς μωσαϊκό στο προσωπάκι της, τώρα έχεις αυτή την ευκαιρία.

Και ναι... Η Irina Shayk έκανε unfollow την Lady Gaga

Η Irina Shayk όπως φημολογείται έκανε unfollow στο Instagram την Lady Gaga και μάλιστα πριν τη βραδιά των Όσκαρ που έγινε η περιβόητη performance του Shallow.

Τοπανέμορφο μοντέλο, το οποίο έχει σχέση με τον Cooper από το 2015, είχε ήδη κάνει λοιπόν το υπεβολικά ύποπτο unfollow της στη Gaga σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun.

Mάλιστα, η αγκαλιά που της έκανε όταν εκείνη παρέλαβε το βραβείο Όσκαρ της μετά από αυτή την πληροφορία δείχνει πραγματικά ψεύτικη και υποκριτική.

Σύμφωνα με την πηγή η οποία μίλησε στην εφημερίδα πράγματι η Irina Shayk “έχει κάποια θέματα” με τη Lady Gaga και όλες αυτές οι φήμες εμπεριέχουν δόση αλήθειας.

Συγκεκριμένα είπε ότι “δεν τη ζηλεύει ούτε την αντιπαθεί απλώς έχει εκνευριστεί με όλες αυτές τις φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με την Lady Gaga και τον άντρα της”

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ποιο πανέμορφο μοντέλο πόζαρε χωρίς ρούχα!

Baby boom: Έγκυος ξανά πασίγνωστη celebrity;

Διαβάστε περισσότερα θέματα για Stars&Tv στο Athesmagazine.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share