Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

"Έπρεπε να έχω γεννήσει...": Η Σία Κοσιώνη μίλησε ανοικτά για την... δεύτερη εγκυμοσύνη!

Τι αποκάλυψε η ίδια;

8 Ιουνίου 2019 13:33

Η Σία Κοσιώνη στο πρόσφατο παρελθόν παραχώρησε μια συνέντευξη για την εκπομπή Happy Day και, μεταξύ άλλων, απάντησε στα δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι έγκυος για δεύτερη φορά.

"Τα περιοδικά, εδώ και δέκα χρόνια, με θέλουν να είμαι έγκυος. Έπρεπε να έχω γεννήσει είκοσι φορές...", σχολίασε γελώντας η anchorwoman του ΣΚΑΪ.

Ακόμα, η ίδια αναφέρθηκε και στα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της, λέγοντας: "Ακόμα προσπαθώ να τα χάσω. Δεν με αγχώνει αυτό, αλλά θέλω να τα χάσω. Πήρα 15-16 κιλά, αλλά με μεγάλες θυσίες... Επειδή δεν ήθελα να σταματήσω τη δουλειά μου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά ούτε να βγω και στον κόσμο 800 κιλά, οπότε συγκρατήθηκα...".

Απίστευτο: Με ποιον πασίγνωστο Έλληνα ήταν παντρεμένη η Σία Κοσιώνη και δεν το γνώριζε κανείς!

Η Σία Κοσιώνη ποτέ δεν απασχολούσε τα social media με την προσωπική της ζωής καθώς πάντα κρατούσε αρκετά χαμηλούς τόνους.

Όλοι γνωρίζουμε πως πλέον είναι παντρεμένη και έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον Κώστα Μπακογιάννη!

Κανείς, όμως, δεν ήξερε για το παρελθόν της δημοσιογράφου. Το Athensmagazine.gr σας αποκαλύπτει λοιπόν πως η Σία Κοσιώνη ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με τον Μιχάλη Λεάνη, ο οποιός είναι ένας Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος και πρώην σκηνοθέτης της εκπομπής «Comfuzio». Η κεντρική παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ καθώς και ο πρώην σύντροφος της κράτησαν αυτή την σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια σπάνια φωτογραφία από το τότε ζευγάρι σε βραδινή έξοδό τους..

Σία Κοσιώνη: Έβλεπε τον Μπακογιάννη να κάνει δηλώσεις κι έλιωνε! (Video)

Αμήχανη ήταν η στιγμή που η Σία Κοσιώνη έβλεπε τον Κώστα Μπακογιάννη να κερδίζει την πρωτιά στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας και δεν μπορούσε να αντιδράσει όπως θα ήθελε.

Έπρεπε να είναι στον «αέρα» της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ για να μεταδίδει λεπτό προς λεπτό τα αποτελέσματα της εκλογικής βραδιάς, ενώ εκείνος κέρδισε την πρώτη θέση στις εκλογές για το δήμο Αθηναίων.

Ο σκηνοθέτης του ΣΚΑΙ φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία αφού η οθόνη «χωρίστηκε» στα δυο, έγινε split. Από τη μία, η περήφανη Σία Κοσιώνη και από την άλλη ο χαρούμενος Κώστας Μπακογιάννης που μιλούσε για τη νίκη του.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share