Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του δραπέτη - τραγουδιστή: ''Δεν χρωστάω συγγνώμη σε κανέναν γιατί...''

Δεν κράτησε τίποτα κρυφό!

7 Ιουνίου 2019 08:23
Συγκλονίζει η εξομολόγηση του δραπέτη - τραγουδιστή: ''Δεν χρωστάω συγγνώμη σε κανέναν γιατί...''

Συγκλόνισε τον Αρναούτογλου ο δραπέτης τραγουδιστής με τα όσα είπε στην χτεσινή του εμφάνιση!! «Έφυγα από τη φυλακή γιατί...» τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο ίδιος συστηνόταν ως τραγουδιστής και ως παρουσιαστής, μέχρι την ημέρα που από μια απλή εξακρίβωση στοιχείων, ανακαλύφθηκε ότι είναι φυγάς, όπως είπε ο ίδιος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, και επέστρεψε στις φυλακές. Ο Δαναός μάλιστα τόνισε ότι είναι έξω με αναστολή.


Ο τραγουδιστής είπε ότι δεν χρωστάει τίποτα σε κανέναν και δεν έχει ν’ απολογηθεί για τα περιστατικά εκείνα που τον οδήγησαν στη φυλακή, ούτε για τον τρόπο με τον οποίο ζούσε και κινούταν στον χώρο της showbiz.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι όταν πήρε άδεια, ήξερε ότι δεν θα επιστρέψει, αφού το είχε σχεδιάσει καιρό πριν, όπως άλλωστε είχε αναφέρει και στην Ελεονώρα Μελέτη!Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

Δραπέτης τραγουδιστής: Η σοκαριστική συνέντευξη - Από την απόδραση μέχρι την ελευθερία του!

Δραπέτης τραγουδιστής: Η σοκαριστική  συνέντευξη - Από την απόδραση μέχρι την ελευθερία του!

Μια εξομολόγηση από καρδιάς έκανε ο δραπέτης τραγουδιστής, στην Ελεονώρα Μελέτη! Πώς έμπλεξε με κυκλώματα;

Ο παρουσιαστής με τις δεκάδες ηχηρές συνεργασίες, Κωνσταντίνος Δαναός, αποφυλακίστηκε πριν από λίγες μέρες, έχοντας εκτίσει την ποινή του για οικονομικά εγκλήματα.
Πριν από 17 χρόνια, παραβίασε την άδειά του από τις φυλακές Αλικαρνασσού, και μέχρι τον περασμένο Απρίλιο εργαζόταν ως δημοσιογράφος-παρουσιαστής, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο και ζώντας με τον φόβο μήπως αποκαλυφθεί η αλήθεια. Εξάλλου, κατά το διάστημα εκείνο, είχε εξαπατήσει αρκετούς επώνυμους Έλληνας!

Ένας τυχαίος έλεγχος, για διασταύρωση στοιχείων, έκανε τον εφιάλτη του πραγματικότητα, όπως εξομολογήθηκε.
Ο Κωνσταντίνος Δαναός, δεν δίστασε επίσης να αναφέρει στην παρουσιάστρια πως το γεγονός ότι έχασε πολλά κιλά ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να του συμβεί, μιας και κυκλοφορούσε χωρίς να καταλαβαίνει κανένας ότι είναι αυτός, ενώ άλλαξε και όνομα. Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξή του:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share