Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μάρθα Κουτουμάνου: Έστειλε γραπτή δήλωση στα ΜΜΕ!

Τι γράφει;

6 Ιουνίου 2019 22:58
Μάρθα Κουτουμάνου: Έστειλε γραπτή δήλωση στα ΜΜΕ!

Με γραπτή δήλωσή της, που απέστειλε πριν από λίγο στα ΜΜΕ, η κόρη της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη παίρνει θέση απέναντι σε όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με τα εξώδικα και τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει λάβει από την αδελφή της, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, και τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του πατριού της, Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της αδελφής της.

Αναφέρει συγκεκριμένα:

"Αντί άλλης απάντησης σε όσα τις τελευταίες ημέρες και όχι με δική μου ευθύνη βλέπουν το φως της δημοσιότητας θα ήθελα να δηλώσω τα ακόλουθα:

1. Εκφράζω τη λύπη μου για το γεγονός ότι η αδελφή μου και ο Αλέξανδρος εκθέτουν οικογενειακά και προσωπικά μας θέματα, με συνέπεια να γινόμαστε όλοι -εγώ άθελά μου- αντικείμενο σχολιασμού που πλήττει τη μνήμη της μητέρας μας.

2. Αποτελεί συνειδητή επιλογή μου να μην ακολουθήσω αυτήν την πρακτική με την οποία από θέση αρχής διαφωνώ. Η σιωπή μου όμως δε συνιστά ούτε δηλώνει αδυναμία απόδειξης της αλήθειας ή αναλήθειας των όσων έχουν γραφτεί ή ειπωθεί. Ευτυχώς πλήθος αποδείξεων και μαρτυριών βρίσκονται στη διάθεση μου.

3. Επισημαίνω ότι για τους ίδιους λόγους συνειδητά μέχρι σήμερα δεν επέλεξα το δρόμο των δικαστηρίων και των αγωγών κατά μελών της οικογενείας μου. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι εφικτή στα πλαίσια μιας πολιτισμένης εξωδικαστικής λύσης η πλήρης διευθέτηση όλων των ζητημάτων που εκκρεμούν με σκοπό την εξεύρεση λύσεων που θα είναι δίκαιες και νόμιμες και για εμένα και για την αδελφή μου.

Μάρθα Κουτουμάνου"

Πηγή: protothema.gr

Στα δικαστήρια οι κόρες της Λάσκαρη! Τα χρέη για τη βίλα και τα εξώδικα!

Τα χρέη της βίλας στο Πόρτο Ράφτη ήταν η αφορμή για να πάνε στα δικαστήρια οι κόρης της Λάσκαρη!

Το πρωί της Δευτέρας (3/6), κεντρικό θέμα συζήτησης στις πρωινές εκπομπές ήταν το ρεπορτάζ που δημοσίευσε η δημοσιογράφος Ρομίνα Ξύδα, στο οποίο αναφέρεται αναλυτικά ο πόλεμος εξωδίκων στον οποίο έχουν προβεί οι δύο κόρες της Ζωής Λάσκαρη. Μήλον της έριδος φέρεται να είναι η βίλα της ηθοποιού στο Πόρτο Ράφτη, το μερίδιο από την οποία έχει αποποιηθεί ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Protothema.gr, τον Δεκέμβριο του 2018, εστάλη ένα εξώδικο από την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στη Μάρθα, σύμφωνα με το οποίο την καλεί εντός δύο ημερών να της παραδώσει αντίγραφα των κλειδιών της κατοικίας, προκειμένου να την επιδείξει σε υποψήφιους αγοραστές, αλλιώς θα προέβαινε σε αντικατάσταση της κλειδαριάς. Αυτό συμβαίνει γιατί το σπίτι ήταν προς πώληση.

Λίγες ημέρες αργότερα, ωστόσο, έρχεται ένα άλλο εξώδικο από τη Μάρθα, το οποίο αναφέρει πως το σπίτι δεν είναι αυτοσυντηρούμενο και τα χρήματα δεν φυτρώνουν σε κάποιο δέντρο. «Δε δώσατε ούτε ένα ευρώ σε χρέη που μας βαραίνουν... φρόντισε να μας προσδιορίσεις ποια θα είναι η συμμετοχή σου στα έξοδα του σπιτιού που τρέχουν», γράφει, μεταξύ άλλων.

Έρχεται ένα άλλο εξώδικο λίγους μήνες μετά, στο οποίο η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου κάνει μία εκτενή αναφορά στη Μάρθα και της λέει: «Ο πατέρας μας, ο Αλέξανδρος, κάλυπτε για περισσότερα από 40 χρόνια κάθε σου ανάγκη, πώς είναι δυνατόν να ισχυρίζεσαι ότι ο πατέρας μας σου οφείλει έστω κι ένα ευρώ;»

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Μαρία Ελένη ζητά να διοριστεί ως προσωρινός διαχειριστής της περιουσίας της Ζωής Λάσκαρη ο επί πολλά χρόνια σύντροφος της Μάκης Σούλης και να διανείμει ανάμεσα στις δύο αδερφές, όσα περιλαμβάνονται σε τραπεζική θυρίδα. Οι δύο αδελφές κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθούν στα δικαστήρια τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share