Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Όντως; Έτοιμο να χωρίσει, αγαπημένο ζευγάρι της showbiz!

Ένα βήμα από το τέλος!

6 Ιουνίου 2019 14:41
Όντως; Έτοιμο να χωρίσει, αγαπημένο ζευγάρι της showbiz!

Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz φέρεται να βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον χωρισμό!

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν!

Ο λόγος για τον Μπράντλεϊ Κούπερ και την Ιρίνα Σάικ, οι οποίοι αναμένεται να χωρίσουν οριστικά!

Εφημερίδα της Νέας Υόρκης αναφέρει πως η κρίση στη σχέση του ζευγαριού δεν μπορεί να ξεπεραστεί και οι δυο τους βρίσκονται προ του χωρισμού.

Το ζευγάρι, πάντως, δεν έχει διαψεύσει κάτι!

Αυτό δεν το περιμέναμε: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz!

Ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz δεν είναι πια μαζί! Έσκασε χωρισμός βόμβα!

Τι συνέβη και ποιοι "τελειώσαν" οριστικά;

Έπειτα από τρία χρόνια κοινής πορείας η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Ρένος Ρώτας δεν είναι πια μαζί! Οι δυο τους αποτελούσαν ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz και παρά το νεαρό της ηλικίας τους φαινόταν πως ο ένας είναι πλασμένος για τον άλλο. Η ξανθιά καλλονή και ο γοητευτικός ηθοποιός πριν από περίπου ενάμισι χρόνο αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν, αφού ούτως ή άλλως πέρναγαν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μαζί.

Εδώ και λίγες εβδομάδες η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Ρένος Ρώτας δεν είναι μαζί με ανθρώπους βέβαια από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού να αποκαλύπτουν στην εφημερίδα «Real» ότι υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Προς το παρόν, και οι δύο προσπαθούν να ενταχθούν στην νέα τους καθημερινότητα και να συνηθίζουν τη νέα ζωή. Τόσο ο ένας όσο και ο άλλος έχουν κάνει focus στην επαγγελματική ζωή τους, προκειμένου να ξεπεράσουν αυτή τη δύσκολη φάση.

Η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Ρένος Ρώτας ποζάρουν ευτυχισμένοι τον περασμένο Σεπτέμβρη στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share