Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγικές στιγμές για την εξαφανισμένη Μαρία Τσούτσια: Ο εφιάλτης 11 μήνες μετά τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη!

Τραγικό!

6 Ιουνίου 2019 09:10
Τραγικές στιγμές για την εξαφανισμένη Μαρία Τσούτσια: Ο εφιάλτης 11 μήνες μετά τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη!

Σόκαρε το Πανελλήνιο ο ξαφνικός θάνατος Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ το περασμένο καλοκαίρι!

Ήταν Ιούλιος του 2018 όταν ο γιος του μεγιστάνα και πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε νεκρός μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, όπου βρισκόταν για επαγγελματικά ζητήματα!

Για τον θάνατό του γράφτηκαν πολλά! Τίποτα ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε! Ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ, εκτός από τους γονείς του και τα αδέλφια του, άφησε πίσω και την σύντροφό του Μαρία Τσούτσια, με την οποία πληροφορίες ανέφεραν πως ετοιμάζονταν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Από την πρώτη μέρα που έγινε γνωστή η τραγική είδηση η Μαρία Τσούτσια εξαφανίστηκε! Μάλιστα δεν έδωσε το παρόν ούτε καν στην κηδεία του εφοπλιστή, αφού βρισκόταν σε τραγική κατάσταση και δεν την άφηναν οι γιατροί! Άμεσα διέγραψε και τον λογαριασμό της στο Instagram και από τότε έχει χαθεί κάθε της βήμα! Μάλιστα αυτές οι μέρες είναι ιδιαίτερα δύσκολες για την Μαρία Τσούτσια, καθώς αν όλα είχαν πάει καλά θα ετοιμαζόταν σε λίγες ημέρες να ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, καθώς το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να παντρευτεί το καλοκαίρι του 2019!

Ωστόσο ποτέ κανείς δεν την είδε! Κυριολεκτικά βυθισμένη στο πένθος της!

Μαρία Τσούτσια: Έκανε την μεγάλη ανατροπή λίγους μήνες μετά τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ!

Έξι μήνες έχουν περάσει από τον άδικο χαμό του Σωκράτη Κόκκαλη Τζούνιορ. Έξι μήνες μέσα στους οποίους η Μαρία Τσούτσια, είχε απομονωθεί, δεν μιλούσε με κανέναν και προσπαθούσε να μαζέψει τα κομμάτια της....

Η τελευταία σύντροφος του νεαρού Σωκράτη ήταν μέσα σε ένα άδειο σπίτι, στο σπίτι τους, και ζούσε παρέα με τη θλίψη και τον πόνο.

Φίλοι, συγγενείς και γνωστοί προσπαθούσαν να την βγάλουν από την απομόνωση που είχε επιλέξει αλλά εκείνη ήθελε τον χρόνο της.

Το σοκ ήταν μεγάλο για την Μαρία Τσούτσια, από τη μια στιγμή στην άλλη, η ζωή της ανατράπηκε. Από εκεί που ζούσε ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό του αγαπημένου της και έκαναν σχέδια για το μέλλον, όλα άλλαξαν σε μια στιγμή.

Ο θάνατος του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ τη βύθισε στο πένθος, στη θλίψη και στο σκοτάδι.

Έξι μήνες μετά και η Μαρία Τσούτσια, έκανε μια μικρή ανατροπή. Έκανε ένα μικρό βήμα.... Ενώ αρχικά είχε επιλέξει να απενεργοποιήσει τους λογαριασμούς της στα social media, τώρα άρχισε σιγά σιγά να τους ξανα ενεργοποιεί.

Όμως! Η Μαρία έσβησε όλους τους φίλους που είχε και πλέον κάνει add στην friend list της πολύ επιλεκτικά αφού θέλει ακόμα και στην internetική της ζωή να έχει άτομα που πραγματικά ήταν δίπλα της στον Γολγοθά που ανέβηκε και συνεχίζει να ανεβαίνει το τελευταίο διάστημα....

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share