Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία που μας ανησύχησε!

Η ανάρτηση που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά...

5 Ιουνίου 2019 17:30
Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία που μας ανησύχησε!

Μια φωτογραφία που μας προβλημάτισε αρκετά, δημοσίευσε η Σίσσυ Χρηστίδου...

Συγκεκριμένα, πριν λίγο καιρό, η παρουσιάστρια του "Έλα Χαμογέλα", έφυγε από την Αθήνα και πήγε στη Λέσβο. Στο σημείο, να τονίσουμε πως η Σίσσυ Χρηστίδου, από τη μέρα της ανακοίνωσης του χωρισμού δεν έχει κάτσει στην Αθήνα, αφού μετά το Πάσχα επισκέφτηκε την Κέρκυρα, και μετά έφυγε για τη Λέσβο.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε,λοιπόν, προβληματίζει αρκετά, αφού όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς, το πρόσωπο της παρουσιάστριας φαίνεται τρομερά ταλαιπωρημένο και σπασμένο, κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται, αφού η ίδια μας έχει συνηθίσει σε τελείως διαφορετικές φωτογραφίες.

Βέβαια αυτό μπορεί και να μη σημαίνει τίποτα και απλώς να μη είναι καλή η λήψη! "Feels good to be back here", ήταν το μήνυμά της στη λεζάντα!

"Παράταμε ρε...": Ούρλιαζε η Σίσσυ Χρηστίδου! Άγριος καυγάς με τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Παρασκήνιο φωτιά για έναν άγριο καυγά πριν από λίγες ημέρες μεταξύ της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, έρχεται στην δημοσιότητα! Δεν έχει γραφτεί πουθενά! Του ούρλιαζε να φύγει...

Όταν στις 23 Απριλίου έσκασε η ανακοίνωση του χωρισμού τους μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας η ελληνική showbiz "πάγωσε" γιατί ήταν ένα - φαινομενικά - πολύ αγαπημένο ζευγάρι!Μετά άρχισαν να βγαίνουν στην φόρα διάφορες αποκαλύψεις με το συμπέρασμα να είναι ένα: Προσπάθησαν πολύ γι αυτή την σχέση αλλά... χώρισαν φιλικά, αφού μετά την ανακοίνωση συνέχισαν να βρίσκονται και να διασκεδάζουν λόγω των παιδιών τους!

Ωστόσο, δημοσίευμα του Ciao έρχεται να ανατρέψει όλα τα δεδομένα αναφέροντας για έναν άγριο καυγά μεταξύ του ζευγαριού!

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, το ζευγάρι είχε μια συνάντηση με σκοπό να συζητήσουν για μια ακόμα φορά τα όσα τους χώρισαν και να επανεξετάσουν την κατάσταση και αν δουν εάν υπάρχει τρόπος να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους. Την συνάντηση, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, την ζήτησε ο Θοδωρής περιμένοντας, μάλιστα, τη Σίσσυ Χρηστίδου να επιστρέψει από τη Χαλκιδική, όπου και είχε πάει για τις ημέρες του Πάσχα!

Με τα πολλά βρέθηκαν αλλά η συζήτηση είχε πολύ άσχημη τροπή αφού η παρουσιάστρια του φώναζε να φύγει από το σπίτι! Ένας μεγάλο καυγάς έλαβε χώρα και τα "έσπασαν" οριστικά!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share