Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μας άφησε άφωνους: O Ανδρέας Φουστάνος είχε ερωτική σχέση με τη συμπεθέρα του!

Το αποκάλυψε ο ίδιος!

5 Ιουνίου 2019 14:46
Μας άφησε άφωνους: O Ανδρέας Φουστάνος είχε ερωτική σχέση με τη συμπεθέρα του!

Ο Ανδρέας Φουστάνος μίλησε στην επιτυχημένη εκπομπή του Alpha, “Happy Day” και προκάλεσε αίσθηση με τα όσα αποκάλυψε για την ερωτική του σχέση με την συμπεθέρα του.

Ο γνωστός πλαστικός χειρούργος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σχέση που έχει με την μεγαλύτερη κόρη του, Ιζαμπέλα και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως:

«Η μεγάλη μου κόρη παντρεύτηκε με τον γιο μίας πολύ καλής φίλης, είχα ερωτική σχέση πριν κάποια χρόνια με την συμπεθέρα μου».

Υπενθυμίζεται πως ο Ανδρέας Φουστάνος έχει άλλη μία κόρη την Ανδριάννα, από τον γάμο του με την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ανδρέας Φουστάνος: Οι απίστευτες αποκαλύψεις του για τις συντρόφους του και τις... πλαστικές!

Καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha, «Μετά τα μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε ο Ανδρέας Φουστάνος.

Ο πλαστικός χειρούργος, συζήτησε με την Ελεονώρα Μελέτη για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Φουστάνος, αναφέρθηκε στις πρώην συντρόφους του, ενώ δεν δίστασε να πει στην παρουσιάστρια πως δεν κάνει επεμβάσεις στις συντρόφους του, καθώς, όταν επιλέγει μια γυναίκα, του αρέσει όπως είναι.

«Καλύτερα να αλλάξω γυναίκα, άμα είναι να την αλλάξω», είπε χαριτολογώντας.

Δείτε το σχετικό βίντεο του youweekly.gr

Αθώος ο Ανδρέας Φουστάνος για ξέπλυμα και φοροδιαφυγή!

Αθώος κρίθηκε ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος, από το Β’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας στο εδώλιο του οποίου κάθισε κατηγορούμενος για ξέπλυμα και φοροδιαφυγή.

Ο γνωστός γιατρός κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το αδίκημα της φοροδιαφυγής ύψους 2.500.000 μετά από έλεγχο της εφορίας, σε βάθος 13 ετών.


Το δικαστήριο ωστόσο αποφάσισε την απαλλαγή του, κρίνοντας ότι τα αδικήματα με τα οποία βαρύνεται μέχρι το 2010 είχαν παραγραφεί, ενώ για τα υπόλοιπα έτη μετά από επανέλεγχο του καταλογίστηκε ποσό ύψους 400.Ο00 ευρώ, το οποίο και κατέβαλε, όπως προέκυψε από έγγραφο του ΚΕΦΟΜΕΠ. Μετά ταύτα, η απαλλαγή του ήταν μονόδρομος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share