Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021

Ερωτευμένη ξανά η Χριστίνα Ψάλτη: Αυτός είναι ο άνδρας στο πλευρό της!

Ποιος ο νέος σύντροφος της Χριστίνας Ψάλτη;

5 Ιουνίου 2019 13:21
Ερωτευμένη ξανά η Χριστίνα Ψάλτη: Αυτός είναι ο άνδρας στο πλευρό της!

Νέα σελίδα στη ζωή της γύρισε η Χριστίνα Ψάλτη, δύο χρόνια μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη.

Σύμφωνα με τη RealLife η Χριστίνα Ψάλτη είναι εδώ και λίγο καιρό ζευγάρι με τον Αντώνη, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τη σόουμπιζ και δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης.

Η Χριστίνα Ψάλτη γνωρίστηκε με τον Αντώνη σε κοινή παρέα και από τότε είναι αχώριστοι.

Η ίδια μάλιστα πρόσφατα δημοσίευσε στο Instagram την πρώτη κοινή τους φωτογραφία και ευχήθηκε χρόνια πολλά στον αγαπημένο της.

Ερωτευμένη ξανά η Χριστίνα Ψάλτη: Αυτός είναι ο άνδρας στο πλευρό της!

Σοκ με Γιάννη Ρώτα: «Ο αδερφός μου Στάθης Ψάλτης δεν πέθανε από καρκίνο αλλά από…»

Τι απίστευτο είπε ο Γιάννης Ρώτας για τον αδερφό του Στάθη Ψάλτη;

«Ο γιατρός μου έλεγε πως ο καρκίνος υποχωρούσε. Πήγαινε καλά. Είχε πάρει και…».

Ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας, έδωσε συνέντευξη στο Spirto και τη Ράνια Καρατζαφέρη, όπου δήλωσε μετανιωμένος για όσα είχε πει για τη Χριστίνα Ψάλτη, ενώ αποκάλυψε πως ο πολυαγαπημένος ηθοποιός δεν “έφυγε” από καρκίνο, αλλά από αναπνευστική λοίμωξη.

Δεν έχετε καμία επαφή με τη Χριστίνα να φανταστώ μετά και τα όσα είχαν γίνει…

Να σου πω κάτι; Μπορεί να έχει και δίκιο κάπου. Αφού εγώ την ξεφώνισα. Εγώ δεν ήξερα. Όταν έφυγε ο αδελφός μου τα έμαθα όλα. Ότι είχαν χωρίσει τρεις μήνες, ότι υπήρξε κάποιος δεσμός… περίεργος, γι’ αυτό τρελάθηκα τότε και με βάρεσαν όλα αυτά στο κεφάλι. Να σου πω όμως κάτι; Το έχω μετανιώσει. Γιατί δεν είχε νόημα. Ήταν μια παρορμητική στιγμή. Αν το ξανασκεφτόμουν, δεν θα το τράβαγα τόσο πολύ. Εγώ το τράβηξα, εγώ φταίω.

Σίγουρα θα πικράθηκε κι εκείνη με όλα αυτά που είχες πει.

Πικράθηκα αλλά ήταν αλήθεια. Κι εδώ θέλω να πω κάτι για τον αδελφό μου. Δεν πήγε από καρκίνο ο Στάθης. Πήγε από αναπνευστική λοίμωξη. Ο γιατρός μου έλεγε πως ο καρκίνος υποχωρούσε. Πήγαινε καλά. Είχε πάρει και τέσσερα κιλά, έτρωγε. Ο γιατρός μου είπε πει επί λέξει: «Γιάννη μου, εγώ θα τον κάνω τον Στάθη να πάει με τα πόδια στο σπίτι».

Δεν φαντάζομαι να εννοείς ότι πρόκειται γι’ αυτό το ενδονοσοκομειακό μικρόβιο που έχει θερίσει τόσο κόσμο;

Κι όμως, ναι. Αυτό ήταν! Γιατί πήγαιναν αργά και τον έβλεπαν κάποιοι που δεν πρόσεχαν. Πήγαινε ο ένας, πήγαινε ο άλλος… Εγώ πάντοτε φορούσα μάσκα και απολύμαινα τα χέρια μου για να μπω μέσα. Αυτοί δεν πρόσεχαν. Γι’ αυτό έπαθε αυτή τη λοίμωξη.

Εικόνες ντροπής: Ρημάζει ο τάφος του Στάθη Ψάλτη, 2 χρόνια μετά τον θάνατό του!

Οι περαστικοί φροντίζουν τα λουλούδια ή ανάβουν το καντήλι.

Εικόνες εγκατάλειψης στο τάφο του αγαπημένου ηθοποιού Στάθη Ψάλτη. Το καντήλι στον τάφο του δεν είναι αναμμένο, τα λουλούδια είναι μαραμένα, το θυμιατό έχει κολλήσει από τη βάση του, και το μνήμα δεν είναι πλέον ολόλευκο αλλά λερωμένο.

Έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από την ημέρα που «έφυγε» από τη ζωή ο λατρεμένος ηθοποιός και φαίνεται πως δεν υπάρχει κάποιος να φροντίσει το μνήμα του.

Όπως είχε αποκαλύψει η εκπομπή «Στη Φόρα» με τον Φίλιππο Καμπούρη, η σύζυγός του Χριστίνα Ψάλτη φέρεται να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και είναι ξανά ερωτευμένη.

Ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επισκέπτεται τον τάφο του αδελφού του όσο συχνά θα ήθελε.

Οι περαστικοί βλέπουν τον τάφο ρημαγμένο και ξεσπούν σε κλάματα, ενώ κάποιοι φροντίζουν τα λουλούδια ή ανάβουν το καντήλι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share